BACK TO ALL

Jayna & Josh: "Ένας πολύχρωμος Ινδικός γάμος!"

Οι ινδικοί γάμοι είναι περιβόητοι για το κέφι, τη μουσική, τα χρώματα τους και όχι μόνο! Θα μπορούσε να πει κανείς, πως ο καλεσμένος σε έναν ινδικό γάμο, είναι σίγουρο πως θα απολαύσει με όλες τις αισθήσεις του αυτόν τον πλούσιο εορτασμό της αγάπης. Και το καλύτερο; Δε χρειάζεται να ταξιδέψει μέχρι την πανέμορφη Ινδία, για να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία! Το απέδειξαν οι Jayna και ο Josh, με την ιδέα τους να συνδυάσουν την κουλτούρα της νύφης με τον αγαπημένο προορισμό και των δυο. Και κάπως έτσι, το εξωτικό Δελχί συνάντησε το γραφικό Ναύπλιο, σε ένα μοναδικό πάντρεμα παραδόσεων, γεύσεων και εικόνων!
Ψηλά, καταπράσινα δέντρα και πολύχρωμοι, ανθισμένοι θάμνοι στον κήπο μιας Ναυπλιώτικης αγροικίας δημιούργησαν το ιδανικό σκηνικό, όπου τοποθετήθηκε το Mandap, μια ξύλινη κατασκευή, που στολίστηκε περίτεχνα με λουλούδια σε κόκκινες αποχρώσεις. Πάνω στο mandap τελέστηκαν ινδουιστικές ιεροτελεστίες του γάμου, όπως το Saat Phere, όπου φίλοι και συγγενείς παρακολούθησαν το ζευγάρι να περπατά γύρω από μια πυρά, με κάθε βήμα τους να συμβολίζει έναν όρκο αγάπης, ή το Vidaai, όπου η Jayna αποχαιρέτισε τους γονείς της, για να αρχίσει τη νέα της ζωή στο πλάι του Josh, μέσα σε ένα κλίμα, που ήταν φορτισμένο με έντονα συναισθήματα... 
Ένας ινδουιστικός γάμος δεν είναι μια γρήγορη υπόθεση, αλλά μια πολύωρη -κάποιες φορές και πολυήμερη- ακολουθία ψαλμών, τελετουργικών και συμβολισμών, με σκοπό να ξεκινήσει το ζευγάρι τη νέα του ζωή, με όσο περισσότερη θετική ενέργεια μπορεί να συγκεντρώσει! Και απ' ό,τι φάνηκε στα χαρούμενα πρόσωπα των καλεσμένων τους, και στα χαμόγελα ευτυχίας της Jayna και του Josh, η κοινή τους ζωή τους ως παντρεμένο ζευγάρι άρχισε μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς και κεφιού -ο καλύτερος οιωνός για έναν ευλογημένο γάμο!

Photography by Constantinos Oikonomou

Holding hands
Wedding Decoration