BACK TO ALL

Σοφία & Ανδρέας: "Ένας country ρομαντικός γάμος"

Την ημέρα του γάμου της Σοφίας και του Ανδρέα, μια αίσθηση απλότητας και κομψότητας αντανακλούσε την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον. Για να ζήσει τη μαγική στιγμή, το ζευγάρι ταξίδεψε από την Ολλανδία, όπου κατοικεί, στην πόλη του Ναυπλίου. Η τελετή έλαβε χώρα σε ένα μέρος, όπου το μεγαλείο συναντά τη σύγχρονη Ελληνική ιστορία: το πρώτο κτίριο της Βουλής της Ελλάδας, που στολίστηκε για την ημέρα με καλάθια γεμάτα αγριολούλουδα και βότανα.

Η νύφη φορούσε ένα λευκό φόρεμα, που έμοιαζε να ρέει, καθώς περπατούσε προς ένα σκηνικό με αγριολούλουδα, που έμοιαζαν να είχαν βγει κατευθείαν από παραμύθι. Η δεξίωση που ακολούθησε, ήταν στο ίδιο στυλ με την τελετή: μακριά ξύλινα τραπέζια τοποθετημένα μέσα σε έναν εσωτερικό κήπο, στολισμένα με κεριά και γλάστρες, που ξεχείλιζαν με φρέσκα βότανα, όπως ρίγανη και λεβάντα. Ο φωτισμός, με τα δεκάδες fairy lights πάνω από όλο το χώρο της δεξίωσης, έδινε έναν τόνο ρομαντισμού.

Στη δεξίωση, γέλιο και μουσική ανακατεύονταν με το γλυκό άρωμα της λεβάντας και του δεντρολίβανου. Ήταν μια πραγματικά μαγική βραδιά, όπου η αγάπη της Σοφίας και του Ανδρέα είχε ανθίσει μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον, που θύμιζε μυστικό κήπο βγαλμενο από ένα μοντέρνο παραμύθι ανοιξιάτικης εξοχής!

Planning & Styling: Discover Nafplio Weddings
Wedding Photography: Achilleas Colaclides

Sophie & Andreas
Sophie & Andreas