BACK TO ALL

Lindsey & Matt: "Ρουστίκ γάμος με άρωμα Μεσογείου"

Ο γάμος είναι μια μοναδική στιγμή στη ζωή κάθε ζευγαριού, και αυτή η μοναδικότητα πρέπει να γιορτάζεται με προσοχή στη λεπτομέρεια. Για να ζήσουν αυτή τη μαγευτική εμπειρία, η Lindsey και ο Matt, ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους στην Αυστραλία, με προορισμό ένα παραθαλάσσιο κτήμα κοντά στην πόλη του Ναυπλίου με θέα το απέραντο γαλάζιο του κόλπου, όπου τα αιωνόβια ελαιόδεντρα και τα βότανα της μεσογειακής φύσης έδιναν έναν ρουστίκ αέρα και μεσογειακά αρώματα στον ρομαντικό γάμο τους.  
Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα ξέφωτο ανάμεσα στα δέντρα, το οποίο είχε διακοσμηθεί κομψά με απαλές αποχρώσεις του λευκού και του ροζ. Τα χρώματα αυτά έδεναν με τα ουδέτερα γήινα χρώματα του τοπίου, που φιλοξένησε την τελετή. Η Lindsay, πανέμορφη μες στο λευκό, αέρινο νυφικό της, περπάτησε ως την αψίδα του γάμου και αντάλλαξε όρκους με τον Matt, μπροστά από τη μοναδική θέα της θάλασσας, που απλωνόταν στο βάθος.
Η δεξίωση που ακολούθησε, πραγματοποιήθηκε σε μια τεράστια μεσογειακή βεράντα με πισίνα, όπου ακολουθώντας το rustic ρομαντικό στιλ της διακόσμησης το λευκό κυριαρχούσε, ενώ λουλούδια σε ροζ και πορτοκαλί αποχρώσεις έδιναν έναν τόνο ρομαντισμού στο art de la table της δεξίωσης. Δεκάδες fairy lights "αγκάλιαζαν" το γαμήλιο τραπέζι και φώτιζαν απαλά τους καλεσμένους δημιουργώντας μια σαγηνευτική εικόνα, καθώς χορευτές έδιναν έναν ελληνικό τόνο στη βραδιά, μέσα από γνωστά παραδοσιακά τραγούδια, τα οποία χόρεψαν για τους καλεσμένους.
Lidnsey και Matt, μακάρι να συνεχίσει η ζωή σας να είναι παραμυθένια, όσο η ημέρα του γάμου σας! 

Photography by Serafim Ziou

Holding hands
Wedding Decoration