BACK TO ALL

Ναύπλιο - 16ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών, 26-27 Οκτωβρίου 2024

Ναύπλιο δημοτικό στάδιο

Ο "Σύλλογος Choy Lee Fut Ελλάδας", για 16η συνεχομένη χρονιά ανακοινώνει την διεξαγωγή του 16ου  Παλαμηδείου πρωταθλήματος Μαχητικών τεχνών, το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου. 

Το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες περιφερειακές αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας, όχι μόνο από το χώρο των μαχητικών αθλημάτων, αλλά από το ευρύτερο φάσμα του αθλητισμού. Πρόκειται για ένα τουρνουά μαχητικών αθλημάτων, σε ένα άρτια οργανωμένο διήμερο αθλητισμού και ευγενούς άμιλλας, μια διοργάνωση κόσμημα!...
Πάνω από 600 αθλητές και αθλήτριες αναμένονται και φέτος να έρθουν στο Ναύπλιο από όλη την επικράτεια, αλλά και από το εξωτερικό, για να λάβουν μέρος σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το Παλαμήδειο διέπεται από αυστηρούς κανόνες ηθικής και η κάθε διάκριση έχει περίοπτη θέση στην καρδιά κάθε αθλήτριας και κάθε αθλητή. Για ένα διήμερο, το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή θα γίνει το επίκεντρο των μαχητικών αθλημάτων.
Πάμε να στηρίξουμε αθλήματα, που προάγουν την αυτοπειθαρχία το ήθος, την καλοσύνη και όλες τις αρετές, που πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας!...

Τα αγωνίσματα
Στο Πρωτάθλημα, έχουν ενταχθεί τα εξής Αγωνίσματα: Taolu (bare fist-weapons), Light Sanda, Kick Light, Point Fighting και Αυτοάμυνας (Self Defense).

Χώρος διεξαγωγής
Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου

Πληροφορίες
Hellenic Choy Lee Fut & Luohan Qigong: Ε. info@choyleefut.gr
Τ. +30 6945 399968

Είσοδος
Συμβολικό αντίτιμο 3,00€
Εισιτήρια διατίθενται από επιλεγμένα σημεία της περιοχή μας και από τα γραφεία των συλλόγων.

Αυτό το ήξερες;
Ποσό εκ των εισιτηρίων του Παλαμηδείου Πρωταθλήματος, θα διατεθεί και φέτος στα γηροκομεία Άργους και Ναυπλίου, είτε σε μορφή χρημάτων, είτε σε είδος.
Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού ΚουνγκΦού, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ναυπλίου.

16ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Ναυπλίου, 16th Palamidio Championship Nafplio

37.5680746844, 22.803659169061