BACK TO ALL

Στάδιο Ναυπλίου - Κωνσταντίνος Αργυρός "Diamond Tour", Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Konstantinos Argyros Diamond Tour 2024 Nafplio

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας οδηγεί και αυτό το καλοκαίρι στο πιο επικό μουσικό ταξίδι, μέσα από την περιοδεία του "Diamond Tour By Coca-Cola" σε Ελλάδα και Κύπρο. Θα τον απολαύσουμε στο Ναύπλιο, την Κυριακή 18 Αυγούστου 2024, σε μια μοναδική συναυλία, που θα τα έχει όλα!...

Το "Diamond Tour by Coca-Cola", μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola, έρχεται ως επιστέγασμα άλλης μίας συναρπαστικής χρονιάς για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος, μεταξύ άλλων, κατέκτησε τις διαμαντένιες πωλήσεις για το album "22", που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που "μαγεύουν" τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube, θα χαρίσει ακόμα μία συναρπαστική live εμπειρία, γεμάτη μουσική και συναισθήματα.
Με "όχημα" τη μουσική του, την αγαπημένη σε όλους φωνή του, την αστείρευτη ενέργειά του και τη νέα του επιτυχία "Σ' αγαπάω γιατί" , ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται την Κυριακή 18 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου για μια μαγική βραδιά, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις.
Μαζί του, ο πολυσχιδής και μοναδικός Sicario, που πίσω από τη χρυσή του μάσκα, δεν έχει αποκαλύψει το πρόσωπό του ακόμα στο κοινό...

Ημερομηνία
Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Χώρος διεξαγωγής
Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου

Ώρα έναρξης
21:00

Εισιτήρια
Ηλεκτρονική Προπώληση
https://www.more.com/music/konstantinos-argiros-nauplio/
Φυσική προπώληση
Ναύπλιο
Copy Point – Σιδηράς Μεραρχίας 35
Paper Clip – Λεωφ. Ασκληπιού 9
Guardian * The Daylong Comfort – Πλατεία Φιλελλήνων
Άργος
Βιβλιοπωλείο Λογοπαίγνιο – Καποδιστρίου 4

Πληροφορίες
Τ. +30 697 2807 170

Αυτό το ήξερες;
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, κατάγεται όμως από το νησί της Λευκάδας. Μόλις πέντε χρονών ο ίδιος ξεκίνησε μαθήματα πιάνο και έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού. Δημιούργησε μαζί με παιδικούς του φίλους ένα συγκρότημα με όνομα "Bluesbrothers", στο οποίο εκείνος ήταν τραγουδιστής και έπαιζε φυσικά πιάνο. Στην εφηβική του ηλικία συμμετείχε σε ένα μουσικό ριαλιτι σόου "Fame story 3", στο οποίο έλαβε τεράστια προβολή και αναγνωσιμότητα από τον κόσμο.
Συνοδοιπόρος στο μουσκό του ταξίδι φέτος είναι η Coca-Cola, που μας καλεί να ζήσουμε ένα αξέχαστο μουσικό καλοκαίρι. Για την Coca-Cola, η μουσική αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, οι οποίες ενθουσιάζουν και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, μέσα από συναρπαστικές μουσικές στιγμές.
Το "Ίσως", που περιλαμβάνεται στο debut album του Sicario με τίτλο "Η Μάσκα" και κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν αμέσως. Το album "Η Μάσκα" είναι μία σύγχρονη και πρωτότυπη μουσική πρόταση με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική υπογραφή του Sicario και περιλαμβάνει 12 τραγούδια, πολλά από τα οποία έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Konstantinos Argyros Diamond Tour 2024 Nafplio

37.568234878964, 22.804908156395