BACK TO ALL

Λιμάνι Τολού - Tolo Fest., 20 & 21 Μαΐου 2022

Τολό Ναυπλίου Αργολίδας, Tolo Nafplio of Argolis Peloponnese Greece

Στο γραφικό λιμάνι του Τολού, σχεδιάστηκε και οργανώθηκε το πρώτο Πολιτιστικό διήμερο "Tolo Fest.", που πραγματοποιείται την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Μαΐου 2022. Το φεστιβάλ αυτό περιλαμβάνει έκθεση τοπικών φορέων, μουσική συναυλία και χορευτικές εκδηλώσεις.

Το πολιτιστικό αυτό διήμερο φεστιβάλ "Tolo Fest." συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού, ο Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο Τολού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τολού, ο Σύλλογος Αλιέων, και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Τολού, με αφορμή τον εορτασμό του Πολιούχου του Τολού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, στις 20 και 21 Μαΐου. 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Παρασκευή 20 Απριλίου 2022
11:00 - Έκθεση τοπικών φορέων και επιχειρήσεων, έναρξη.
21:00 - Μουσική συναυλία. Προσφέρονται κεράσματα από τις επιχειρήσεις της πόλης.

Σάββατο 21 Απριλίου 2022
11:00 - Έκθεση τοπικών φορέων και επιχειρήσεων, με Dj από το πρωί 
21:00 - παραδοσιακοί χοροί από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Τολού. Στο πέρας της χορευτικής εκδήλωσης των παιδιών, θα γίνει κλήρωση για τρία υπέροχα δώρα, προσφορά του καταστήματος Circo Toys.

Τολό Ναυπλίου Αργολίδας, Tolo Nafplio of Argolis Peloponnese Greece
Τολό Ναυπλίου Αργολίδας, Tolo Nafplio of Argolis Peloponnese Greece

Tip
Στα πλαίσια του Tolo Fest. 20-21 Μαΐου 2022, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού διοργανώνει διαγωνισμό ερασιτεχνικής φωτογραφίας! Αιχμαλωτίστε τη στιγμή και κερδίστε μία ολοήμερη κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό, ευγενική χορηγία του "Tolo Sailing". Για να συμμετάσχετε, ανεβάστε τη φωτογραφία σας με τα hashtags #Tolofest #capture_the_moment και κάντε tag το @visit.tolo στο Instagram. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6932763194 (Διονύσης).

Αυτό το ήξερες;
Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση των τοπικών επαγγελματιών και φορέων του Τολού, με σκοπό την ενίσχυση της επαγγελματικής και τουριστικής δραστηριότητας στην περιοχή, αλλά και τη γνωριμία ντόπιων και ξένων επισκεπτών με τα τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες.
Μια παρέα παιδιών με κέφι και διάθεση για συμμετοχή αποφάσισαν να φτιάξουν ένα κιόσκι αγάπης προς τα ζώα. Πρόθυμοι γονείς, φίλοι και επιχειρήσεις κοινητοποιήθηκαν και έστησαν το σκηνικό για τη προσφορά τους. Προσφέρονται λεμονάδα και φρεσκοστιμμένη πορτοκαλάδα, ενώ οι προσφορές σας θα διατεθούν στον Φιλοζωικό Σύλλογο "Λάϊζα".

 

37.514492374797, 22.856812004528