BACK TO ALL

9 + 1 λόγοι για να επιλέξετε έναν Wedding Planner

Η προετοιμασία του γάμου είναι τόσο ωραία, αλλά παράλληλα και τόσο απαιτητική! Αν μάλιστα είστε από τα ζευγάρια εκείνα, που ο ελεύθερος χρόνος τους είναι δυσεύρετος, τότε όλα αλλάζουν και το άγχος είναι αναπόφευκτο. Ιδιαίτερα εάν έχετε σκοπό να κάνετε έναν destination γάμο, τότε σίγουρα θα δυσκολευτείτε διπλά. Η συνεργασία με έναν wedding planner μπορεί να πάρει ένα τεράστιο βάρος από εσάς και τον σύντροφό σας, αφήνοντας σας χρόνο για να απολαύσετε τις προετοιμασίες!

1. Εξοικονομήστε χρήματα
Μία από τις ικανότητες ενός wedding planner είναι η διαχείριση του budget σας, το οποίο φυσικά εσείς θα έχετε ορίσει. Κάθε σκέψη και ανησυχία για το αν θα σας φτάσουν τα χρήματα εξανεμίζεται, καθώς από την αρχή έχετε εικόνα. Τα tips και οι συμβουλές, για το πού θα ήταν καλό να διαθέσετε περισσότερα χρήματα και πού λιγότερα, θα σας βοηθήσουν πολύ στην λήψη αποφάσεων.

2. Σωστή ενημέρωση
Ο επαγγελματίας wedding planner μπορεί να σας κατευθύνει σωστά σε ό,τι αφορά τις συμφωνίες και τις οικονομικές συμβάσεις, καθώς και για τα χαρτιά που χρειάζονται για να γίνει ο γάμος. Έτσι, η διαδικασία της γραφειοκρατίας γίνεται σαφώς απλούστερη.

3. Διαδικασίες χωρίς άγχος
Απολαύστε το γάμο σας κρατώντας τα πράγματα απλοποιημένα, χωρίς άγχος από την αρχή μέχρι το τέλος, έχοντας στο πλευρό σας κάποιον που θα αγωνιστεί με σθένος για αυτά που έχετε οραματιστεί. Θα φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια και θα πιέσει, ώστε όλα να γίνουν σύμφωνα με το δικό σας, μοναδικό πλάνο.

4. Συμβουλές που κάνουν τη διαφορά
Πέρα από την οργάνωση, ο ρόλος ενός σωστού wedding planner έχει να κάνει και με τις σωστές συμβουλές, οι οποίες δίνονται σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μαζί του. Καλοί οι συγγενείς για να σας συμβουλεύσουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να δημιουργηθεί ανησυχία στο ζευγάρι. Ο planner ξέρει ακριβώς πώς να διαχειριστεί αυτές τις ανησυχίες.

5. Προτάσεις που σας ταιριάζουν
Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα είναι ότι ο οργανωτής γνωρίζει πολύ καλά όλη την γκάμα των συντελεστών, που απαιτείται για να γίνει ο γάμος σας. Γνωρίζει τα θετικά και τα αρνητικά, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και σας προτείνει πάντα τους καλύτερους. Σας συστήνει τους επαγγελματίες αυτούς, που μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.

6. Σχολαστικός έλεγχος
Επιβλέπει όλους τους συντελεστές και διασφαλίζει, ώστε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που φθάνουν σε εσάς, να είναι όπως πρέπει. Στόχος είναι να τηρούνται οι συμφωνίες και οι επιλογές σας στο ακέραιο.

7. Time Line
Μία πολύ σημαντική αρμοδιότητα του οργανωτή, είναι να συντάξει το χρονοδιάγραμμα της ημέρας του γάμου σας και φυσικά να φροντίσει να τηρηθεί. Με αυτό τον τρόπο, όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πότε. Από την ώρα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία της νύφης, έως την ώρα που θα αρχίσει το πάρτι.

8. Συντονισμός της ημέρας
Η μέρα του γάμου είναι ένα παζλ με αρκετά κομμάτια, τα οποία πρέπει να ενωθούν με τον σωστό τρόπο, την κατάλληλη στιγμή, για να απεικονίσετε ό,τι τόσους μήνες έχετε σχεδιάσει… Ένας wedding planner γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο για να το εφαρμόσει!

9. Design
Δεν έχει σημασία, αν ξέρετε τι διακόσμηση θέλετε στο γάμο σας, αν έχετε σκεφτεί στο περίπου ή αν δεν έχετε φανταστεί καθόλου. Ο wedding planner σας μαζί με τους ειδικούς στο είδος αυτό, θα σας καθοδηγήσουν ανάλογα με το τι σας εκφράζει, για τη δημιουργία ενός μοναδικού αποτελέσματος!

10. Πάνω από όλα η χημεία
Όπως επιλέγετε προσεκτικά τον οποιοδήποτε συνεργάτη στη δουλειά σας, έτσι επιλέξτε και τον wedding planner σας, που είναι σημαντικό να ταιριάζει με το όραμά σας. Μη διστάσετε να τον ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε και ακούστε προσεκτικά τις απαντήσεις του. Θα περάσετε αρκετό καιρό μαζί του και είναι ζωτικής σημασίας να χτίσετε μία σχέση εμπιστοσύνης κι επικοινωνίας.

Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό, ως προς τις ανάγκες του και το στυλ του. Η ομάδα του Discover Nafplio Weddings είναι εδώ, για να αντιληφθεί τι χρειάζεται και να σχεδιάσει μαζί του εμπνευσμένες στιγμές!

wedding planning, wedding planner, wedding in nafplio
wedding planning, wedding planner, wedding in nafplio
wedding planning, wedding planner, wedding in nafplio
wedding planning, wedding planner, wedding in nafplio, wedding couple
wedding planning, wedding planner, wedding in nafplio, wedding rings

37.565181889873, 22.799565196037