BACK TO ALL

Ναύπλιο - Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 2022

Ναύπλιο Χριστούγεννα 2021, Christmas 2021 in Nafplio

Το θέλουν όλοι, μικροί και μεγάλοι. Το απαιτεί το κλίμα των ημερών, η στολισμένη πόλη και τα σπίτια μας, οι μυρωδιές των φαγητών και των γλυκών, η χαρά των Εορτών τα Χριστούγεννα, η προσμονή της αλλαγής του χρόνου με την έλευση του Νέου… Μια ωραία γιορτή σε σπίτι ή σε κέντρο διασκέδασης, το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που να διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας!

Όλοι ετοιμάζουμε ή ψάχνουμε να κλείσουμε το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! Και το θέλουμε με τους αγαπημένους μας, με κόσμο και με όση περισσότερη λάμψη γίνεται! Να χαρούμε όλοι μαζί, να μοιραστούμε τις ευχές, ωραίες γεύσεις, να ξορκίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και όσα μας απασχολούν και να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά με χαρούμενη διάθεση και τους καλύτερους οιωνούς!
Το ρεβεγιόν σε σπίτι, εντάξει, κανονίζεται. Συχνά μάλιστα, συμβαίνει οι ντόπιοι τα τριήμερα ή στις γιορτές να υποδέχονται και να φιλοξενούν συγγενείς ή φίλους από άλλα μέρη. Κανείς δεν μπορεί εύκολα να αντισταθεί σε μια ωραία εκδρομούλα στο Ναύπλιο! Οι επισκέπτες της πόλης, όμως; Τι υπάρχει γι’ αυτούς; Πώς μπορούν καλύτερα να γιορτάσουν τις μέρες αυτές; Πού να υποδεχθούν τα Χριστούγεννα και την αλλαγή του χρόνου;
Η πόλη έχει υπέροχα στολιστεί, τα καταστήματα τραβούν τα βλέμματα όλων στις υπέρλαμπρες βιτρίνες τους, εκδηλώσεις και δρώμενα στους δρόμους είχαν προγραμματιστεί (κι ας αναβλήθηκαν τελικά φέτος, λόγω της πανδημίας), όπου μαζί με τα κάλαντα, συνθέτουν την τελική εικόνα. Το Ναύπλιο όμως, είναι από μόνο του "ένα παραμύθι"!... 
Παραδοσιακά βρίσκει κανείς ρεβεγιόν κι εορταστικά μενού σε αρκετά εστιατόρια της πόλης και στα μεγάλα ξενοδοχεία της, αλλά εμείς σας προτείνουμε τέσσερις επίκαιρες επιλογές, την κάθε μία για διαφορετικό λόγο.

Nafplio Christmas dining, ρεβεγιόν χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς Ναύπλιο
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, New Year's Eve drinks
1

Ρεβεγιόν στο 3Sixty Grill Dining. Κλασική επιλογή στην παλιά πόλη, με καλαίσθητη διακόσμηση, ενημερωμένη κάβα και γκουρμέ πιάτα. Σε ένα από τα πιο όμορφα παλιά αρχοντικά στο κέντρο της παλιάς πόλης, που φημίζεται για την διακόσμηση και την υψηλή αισθητική του, τα πολύ υψηλά ποιοτικά standard του, την άψογη εξυπηρέτηση. Νιώστε την πολυτέλεια και μαγευτείτε από τις πρωτότυπα και λαχταριστά πιάτα, που έμπειροι σεφ μαγειρεύουν για εσάς με αγνά και φρέσκα υλικά. Μόνο που οι κρατήσεις σας πρέπει να γίνουν νωρίς, γιατί οι θέσεις είναι περιζήτητες!
Μενού: 50€ το άτομο ελάχιστη κατανάλωση χωρίς τα ποτά -περιλαμβάνεται όμως το Welcome drink
Τηλέφωνο για κρατήσεις: +30 27520 28068.
 

2

Eξίσου ποιοτική επιλογή, είναι για ρεβεγιόν το εορταστικό μενού του Itria -cucina italiana, για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Ο νέος του απίθανος χώρος είναι τώρα στην παραλία, Μπουμπουλίνας 77. Ο σεφ Ηλίας Κόκκορης είναι ο οικοδεσπότης και με το προσωπικό -μαθητές του- φροντίζουν για τα πάντα και για όλους με την καλύτερη εξυπηρέτηση! Εκεί οι γεύσεις είναι επίσης γκουρμέ, με αέρα Ιταλίας, αλλά χορταστικές μερίδες Ελλάδας! Πραγματική γευστική εμπειρία!
Μενού: 48€ το άτομο
Τηλέφωνο για κρατήσεις: +30 27520 26005

3

Στον ιδιαίτερο χώρο του "Φουγάρου", στον πυρήνα ζωής του, το Fougaro Café-Bistrot, ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς θα γινόταν με ζωντανή μουσική! Δυστυχώς ματαιώθηκε η παράσταση, λόγω των έκτακτων μέτρων κατά Covid-19, αλλά τα εκπληκτικά πιάτα του Γιορτινού Menu από το chef Σάκη Γκολέμη και την ομάδα του θα είναι διαθέσιμα με ελεύθερη επιλογή, ως ένα κλασικό Μενού.
Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά πάντα με καλή διάθεση, ειδικά σε τέτοιους ποιοτικούς χώρους, και μας αποζημιώνει η ζεστή ατμόσφαιρα, η παρέα των εκλεκτών συνδαιτημόνων μας και οι ευχές του Νέου χρόνου, φέτος μέχρι τις 2πμ.. 
Τηλέφωνα για κρατήσεις: +30 27520 47347 / +30 694 6594588

4

Στο στο αγαπημένο μας all day στέκι, στο Cavo Cafe & Wine Bar, θα απολαύσουμε ένα ξεχωριστό πρωτοχρονιάτικο Μενού! Τα προσεγμένα πιάτα έχει επιμεληθεί η σεφ Pigi Anastasioy (Πηγή Αναστασίου).
Σε μια πόλη που σε ταξιδεύει σε κάθε της γωνιά, εδώ θα βρεις τον "Cavo" για να δέσεις, να χαλαρώσεις και να συναντήσεις φίλους. Ή και να κάνεις καινούριους...
Μενού: 35€ το άτομο
Τηλέφωνο για κρατήσεις: +30 27520 23889.


Το ρεβεγιόν στο Ναύπλιο τελικά είναι μοναδικό, για όλους και για όλα τα γούστα! Πάντα υπάρχει μια εκλεκτή επιλογή, και το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς με την καλύτερη διάθεση επιβάλλεται! Χρόνια πολλά!

Χριστούγεννα 2021 στο Ναύπλιο, Christmas 2021 in Nafplio
Χριστούγεννα 2021 στο Ναύπλιο, Christmas 2021 in Nafplio

37.565980023837, 22.796912433308