BACK TO ALL

Βουλευτικό - Συναυλία Μουσικής Δωματίου, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

διπλό πιάνο, piano double

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, την Αίθουσα της Πρώτης Βουλής των Ελλήνων στο Ναύπλιο γεμίζουν ήχοι και μελωδίες με πιάνο, κόρνο και κλαρινέτο. Παρακολουθούμε συναυλία μουσικής δωματίου, κομμάτια εξαιρετικών, αγαπημένων μουσουργών του εικοστού αιώνα.

Τρεις αξιόλογοι Έλληνες μουσικοί, μας φέρνουν πρώτη φορά σε επαφή στον επιβλητικό χώρο της Πρώτης Βουλής των Ελλήνων, με τη μουσική δωματίου, ερμηνεύοντας με πιάνο, κόρνο και κλαρινέτο έργα των ιδιοφυών συνθετών του εικοστού αιώνα Francis PoulencBéla Bartók και του ρομαντικού Max Bruch.
Μαγεία των αισθήσεων κι ευφορία ψυχής, έργα μουσικής αντιπροσωπευτικά μεγάλων συνθετών, για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νέοι...

Μουσικοί
Κατερίνα Κωνσταντούρου (πιάνο)
Παναγιώτης Σιώρας (κλαρινέτο)
Άγγελος Σιώρας (κόρνο)

Ημερομηνία
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 

Χώρος
Η αίθουσα της Πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό)

Ώρα έναρξης
19:30 

Είσοδος
Ελεύθερη

Πληροφορίες
Ωδείο Ναυπλίου Αγγελικής Μαυρούλη, τηλ. 27520 25900.

Αυτό το ήξερες;
Η συναυλία διοργανώνεται από το Ωδείο Ναυπλίου -Αγγελική  Μαυρούλη, με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων -ΔΟΠΠΑΤ.
Οι Μουσικοί, που απαρτίζουν το σχήμα της συναυλίας, είναι μόνιμοι μουσικοί στην Λυρική σκηνή και καθηγητές στο Ωδείο Ναυπλίου Αγγελικής Μαυρούλη.
Η Μουσική δωματίου είναι η μουσική, που είναι γραμμένη για μικρά σύνολα μουσικών οργάνων, συνήθως δύο με τέσσερα μουσικά όργανα και είναι προορισμένη να εκτελείται σε μικρούς χώρους.Το μουσικό είδος, που κυριαρχεί στις συνθέσεις των συνόλων της μουσικής δωματίου, είναι η σονάτα.

Chamber Music Concert in Nafplio, Συναυλία Μουσικής Δωματίου Ναύπλιο
θέα Βουλευτικού Ναυπλίου, Vouleftiko Nafplio

37.565711828805, 22.796147866064