BACK TO ALL

Ναύπλιο - 4ο Artiva Band Festival, 23 Ιουνίου 2018

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ σε συνεργασία με την “Artiva”, διοργανώνουν το 4ο Ναύπλιο – Artiva Band Festival, το Σάββατο 23 Ιουνίου στο Ναύπλιο. Ένα φεστιβάλ, που έχει γίνει θεσμός εδώ και τέσσερα χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου. Το Ναύπλιο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής με φιλαρμονικές μπάντες, με παρελάσεις και συναυλίες, που θα προσθέσουν ηχοχρώματα στην όμορφη πόλη μας. Ένας υπέροχος οπτικοακουστικός συνδυασμός, που θα διεγείρει τις ψυχές των θεατών – ακροατών του Φεστιβάλ. Οι παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, όπου με κοινό σημείο εκκίνησης την πλατεία Καποδίστρια οι μπάντες θα περιδιαβούν τα σοκάκια, τους δρόμους και τις πλατείες και θα καταλήξουν στην πλατεία Συντάγματος, όπου θα δώσουν ξεχωριστά η κάθε μία τη συναυλία της.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Σάββατο  23  Ιουνίου

Ώρα 19.30
Παρέλαση μουσικών σχημάτων στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, με εκκίνηση την πλατεία Καποδίστρια και προορισμό την πλατεία Συντάγματος.
Ώρα 20.00
Υποδοχή των Φιλαρμονικών από το Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο στην πλατεία Συντάγματος και έναρξη καλλιτεχνικού προγράμματος
1. Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης
2. Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων Μεσσηνίας Δήμου Τριφυλίας
3. Μουσικό Σύνολο Ανατολικής Αιγιαλείας
4. Φιλαρμονική Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου

Έναρξη
Παρελάσεις 19:30 | Συναυλίες 20:00

Είσοδος
Ελεύθερη

nafplio, artiva, festival

37.566148668077, 22.79675192938