BACK TO ALL

Ναύπλιο - 15ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών, 4-5 Νοεμβρίου 2023

Ναύπλιο Αργολίδας, Nafplio Greece

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου 2023 στο Ναύπλιο, λαμβάνει χώρα ένα από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα πολεμικών τεχνών! Το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις της περιοχής. Πρόκειται για ένα τουρνουά μαχητικών αθλημάτων, σε ένα άρτια οργανωμένο διήμερο αθλητισμού και ευγενούς άμιλλας, μια διοργάνωση κόσμημα!...

Οι συμμετοχές έκλεισαν για το 15ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα. Συμμετέχουν φέτος πάνω από 50 ελληνικά σωματεία (από Μυτιλήνη, Πάτρα, Κρήτη, Πύργο, Αττική, Τρίπολη, Κω, Αθήνα, κ.ά), ενώ πρόκειται να παρευρεθούν 560 αθλητές και αθλήτριες μαχητικών αθλημάτων από όλη τη χώρα και πάνω από δύο χιλιάδες θεατές και φίλοι των μαχητικών αθλημάτων, γεγονός που τονώνει την πόλη και την τοπική της αγορά.

Τα αγωνίσματα
Στο Πρωτάθλημα, έχουν ενταχθεί τα εξής Αγωνίσματα: Taolu (bare fist-weapons), Light Sanda, Kick Light, Point Fighting και Αυτοάμυνας (Self Defense).

Χώρος διεξαγωγής
Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου

Πληροφορίες
Hellenic Choy Lee Fut & Luohan Qigong: Ε. info@choyleefut.gr
Τ. +30 6945 399968

Είσοδος
Συμβολικό αντίτιμο 3,00€
Εισιτήρια διατίθενται από επιλεγμένα σημεία της περιοχή μας και από τα γραφεία των συλλόγων.

Palamidio Martial Arts Championship Nafplio, Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών Ναύπλιο
Palamidio Martial Arts Championship Nafplio, Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών Ναύπλιο

Αυτό το ήξερες;
Ποσό εκ των εισιτηρίων του Παλαμηδείου Πρωταθλήματος, θα διατεθεί φέτος στα γηροκομεία Άργους και Ναυπλίου, είτε σε μορφή χρημάτων, είτε σε είδος.
Από τα έσοδα των εισιτηρίων του Παλαμηδείου Πρωταθλήματος, ποσό 800€ πήγε πέρσι στους "Δεσμούς Αίματος - σύλλογο αιμοδοτών Αργολίδας". Τις ημέρες του πρωταθλήματος, μέλη του συλλόγου βρίσκονταν στο γυμναστήριο για ενημέρωση σχετικά με την αιμοδοσία.
Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού ΚουνγκΦού, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ναυπλίου.

37.568154091171, 22.803658246994