BACK TO ALL

Στάδιο Ναυπλίου - 20 Χρόνια Νίκος Βέρτης, Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Vertis Nafplio, Βέρτης Ναύπλιο

Ο Νίκος Βέρτης, ο καλλιτέχνης που κατάφερε να κάνει τεράστια επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πάνω από 300.000 θεατές στις ζωντανές εμφανίσεις του ετησίως, με συναυλίες sold out στα πιο εντυπωσιακά γήπεδα και θέατρα ανά την υφήλιο (Wembley, Kodak Theatre, Mirage Las Vegas, κ.ά.), μετά τις δύο συνεχόμενες sold out μαγικές βραδιές στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και στη Ρόδο, έρχεται στο Ναύπλιο το Σάββατο 22 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου, με μια άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, για τα 20 χρόνια της μουσικής του πορείας.

Ο καλλιτέχνης, που έσπασε το φράγμα των 100εκ. views με το "Αν είσαι ένα αστέρι" και αμέσως μετά, με το "Θέλω να με νιώσεις", τον αξεπέραστο αριθμό των διακοσίων εκατομμυρίων views, ξεκίνησε την περιοδεία του πλαισιωμένος από μια εντυπωσιακή παραγωγή, για λίγες εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σε κάθε του συναυλία εκατοντάδες όρθιοι στην VIP area μπροστά στη σκηνή και χιλιάδες άλλοι όρθιοι τραγουδούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 20 χρόνων του. Το σκηνικό άκρως εντυπωσιακό, σε μια υπερπαραγωγή διεθνών προδιαγραφών, με την ατμόσφαιρα γεμάτη πάθος και έκσταση, ο Νίκος Βέρτης με την μοναδική του ενέργεια και πολλές φορές συγκινημένος από την απλόχερη αγάπη του κόσμου, μας χαρίζει αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές παρέα με τους 25 επί σκηνής μουσικούς του και τραγουδιστές.

Το "Αν είσαι ένα αστέρι", "Θέλω να με νιώσεις", "Πες το μου ξανά", "Δεν με σκέφτεσαι", "Ένα ψέμα", "Θύμωσε απόψε η Καρδιά", "Γιατί το μετανιώνεις", "Φοβάμαι για σένα", "Πώς τολμάς", "Μεγάλα λόγια", "Πολύ απότομα Βραδιάζει", "Γιατί εγώ", "Όπου βγει", "Είσαι τρελή", είναι μόνο κάποια από τα τραγούδια, με τα οποία ο αγαπημένος τραγουδιστής θα μας κάνει να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε, να θυμηθούμε και να νιώσουμε ανεπανάληπτες στιγμές...
20 χρόνια επιτυχίες με Νίκο Βέρτη και πάθος για τη μουσική!

Ώρα έναρξης
21:00

Χώρος διεξαγωγής
Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου

Τιμές Εισιτηρίων
Early Bird Arena: 20€
Arena: 25€
Αγορά: https://www.viva.gr/tickets/music/tour/nikos-vertis-20-years-live-concerts/
VIP tickets
Πληροφορίες Τ. +30 694 089 0000 (για πρόσβαση μπροστά στη σκηνή και Ξεχωριστή Πύλη εισόδου)

Αυτό το ήξερες;
Ο Νίκος Βέρτης είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης, που δικό του κομμάτι (το "Θέλω να με νιώσεις") έχει καταφέρει να περάσει τα 200 εκατομμύρια views στο Youtube!
Για τα 20 χρόνια δισκογραφίας του, ο καλλιτέχνης πραγματοποιεί φέτος άλλες 10 συναυλίες σε 10 πόλεις της Ελλάδας! Συγκεκριμένα οι πόλεις, που φιλοξενούν τον Νίκο Βέρτη είναι η Πάτρα, τα Ιωάννινα, η Αθήνα, η Ρόδος, η Μύκονος, η Καβάλα, η Αλεξανδρούπολη, η Χαλκιδική, το Ηράκλειο και η Θεσσαλονίκη!

Nikos Vertis live, Νίκος Βέρτης live
Nikos Vertis live, Νίκος Βέρτης live

37.568234878964, 22.804908156395