BACK TO ALL

Yacht Nafplio - Miss Saxo Vaya Live, Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Yacht Nafplio exterior

Την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 το βράδυ, το Yacht Nafplio μας ετοίμασε μια σπέσιαλ γευστική βραδιά, με τους μελωδικούς ήχους του σαξοφώνου! Η εκλεκτή του καλεσμένη Βάγια Καλαντζή με το σαξόφωνό της, ετοιμάζεται να μας καθηλώσει!...

Το Yacht Nafplio ξεκίνησε φέτος, για Άνοιξη /Καλοκαίρι 2023 ένα πρωτότυπο Πολιτιστικό Πρόγραμμα, όπου φιλοξενεί καλλιτέχνες της περιοχής και παρουσιάζει τη δουλειά τους σε ιδιαίτερες πολιτιστικές βραδιές με... πολύ χρώμα! Βράδυ Κυριακής 16 Ιουλίου, λοιπόν, καλούμαστε να απολαύσουμε τις εκλεκτές γεύσεις του σεφ στο Yacht Nafplio, σε μια μουσική βραδιά, με πρωταγωνιστή το σαξόφωνο!

Miss Saxo Vaya
Η καλλιτέχνις, στιχουργός και σαξοφωνίστα Βάγια Καλαντζή (Miss Saxo Vaya) γεννήθηκε στην Κόρινθο και έχει  ελληνική και βραζιλιάνικη υπηκοότητα. Έχοντας σπουδές στη μουσική, θέατρο και χορό, συμμετείχε με το σαξόφωνο σε κλασικές και σύγχρονες ορχήστρες. Τα τελευταία χρόνια, ως σαξοφωνίστα, συνεργάζεται με μια σειρά καθιερωμένων DJ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως και με διάσημους τραγουδιστές, κάνοντας live εμφανίσεις σε Clubs, μουσικές σκηνές και πριβέ parties. To 2014-2015 έκανε περιοδεία σε όλη την Γερμανία παίζοντας με διάσημους dj για το Γερμανικό MTV. Το 2015-2016 συνεργάστηκε με τον Αντώνη Ρέμο στο "Διογένης Στούντιο". Η συνεργασία τους συνεχίζεται με guest εμφανίσεις. Το 2016-2017 κάνει το open act performance στο "Φως", στην Ιερά Οδό, όπου τραγουδούν οι Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή.
Πριν μερικά χρόνια, εισήλθε στο χώρο της στιχουργικής κάνοντας συνεργασίες με σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές (Άννα Βίσση, Αντώνης Ρέμος, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Tamta, Κώστας Μαρτάκης, Μαρία-Έλενα Κυριακού και πολλά άλλα με αξιόλογους ερμηνευτές, καθώς και μουσικοσυνθέτες (Jeljko Joksimovic, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Κοντόπουλος, Γιάννης Κυφωνίδης), με στίχους που έγιναν επιτυχία.
Ως ηθοποιός, η Βάγια έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης (Λάκης Λαζόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Εβελίνα Παπούλια, Άκης Σακελλαρίου, Τάκης Ζαχαράτος και πολλούς άλλους). Υπήρξε ακόμη αρθρογράφος για διάφορα περιοδικά και εφημερίδες και εργάστηκε ως ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αθήνα, Λουτράκι και Κόρινθο.

Miss Saxo Vaya
Miss Saxo Vaya NY

Χώρος διεξαγωγής
Yacht Nafplio, All Day Cafe-Restaurant-Bar
Μπουμπουλίνας 59 Nαύπλιο, Τ. +30 2752 025686, Ε. yachtnafplio@gmail.com

Ημέρα / Ώρα
Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 στις 21:30

Είσοδος - Μενού
Set Menu, από τον Σεφ Igor Custa.
Τιμή 45€ / άτομο
Περιλαμβάνει ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως πιάτο κι επιδόρπιο. Τα ποτά είναι έξτρα.

Κρατήσεις
T. +30 690 6728 147

Αυτό το ήξερες;
Το εμβληματκό τραγούδι του Αντώνη Ρέμου "Είναι στιγμές", αλλά και "Το τάβλι" της Άννας Βίσση, έχει τους στίχους της Βάγιας!
Στο δημοτικό σχολείο ξεκίνησε μουσική η Βάγια, με τον εξαιρετικό μαέστρο Γιάννη Λιακώνη και στη δευτέρα γυμνασίου είχε την πρώτη της επαφή με το σαξόφωνο, στη φιλαρμονική της Κορίνθου. Άλλωστε προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια.
Η καλλιτέχνης έχει έρθει σε Ναύπλιο και Άργος, για εμφανίσεις στο παρελθόν, ενώ πρόκειται να εμφανιστεί και στις Μεγάλες Μέρες Νεμέας, 1-3 Σεπτέμβρη 2023.

37.567443795011, 22.798303195551