BACK TO ALL

Χρωματική Παλέτα Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020

Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς των χρωμάτων της Pantone, σας παρουσιάζουμε τη χρωματική παλέτα για Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020, που θα εμπνεύσει όλους εσάς, που έχετε πάρει τη μεγάλη απόφαση να παντρευτείτε αυτή την εποχή.

Για ακόμα μία φορά η Pantone εντυπωσιάζει με τις προτεινόμενες χρωματικές της επιλογές, φρέσκιες και δροσερές, που σου αφήνουν την αίσθηση του οικείου. Μέσα από αυτό επιτυγχάνεται ο ανατρεπτικός συνδυασμός της ανάγκης, που υπάρχει στην εποχή μας, για εξωτερίκευση συναισθημάτων, σκέψεων, ιδεών και διάθεσης, με τα χαρακτηριστικά εκείνα στοιχεία που κυριάρχησαν από την εποχή του Διαφωτισμού έως το τέλος του 20ου αιώνα, καθώς επίσης το χιούμορ και την ψυχαγωγία.

Πώς αυτά θα προσδέσουν στο γάμο σας; Είναι απλό, προσαρμόστε τα χρώματα που σας αρέσουν στο δικό σας ύφος και απολαύστε το αποτέλεσμα!

Ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα είναι το Biscay Green, ένα χρώμα δροσερό, τιρκουάζ, που θυμίζει καθαρά νερά. Συνδυάζεται μοναδικά με αποχρώσεις του γκρι, αλλά για τους πιο τολμηρούς προτείνουμε χρώματα όπως το καφέ, το κίτρινο, το λευκό, το απαλό ροζ, το πορτοκαλί και -για την αίσθηση της πολυτέλειας- το μαύρο είναι σίγουρα το ιδανικό χρώμα.

Πικάντικο -όπως το χαρακτηρίζει η ίδια η Pantone- το Orange Peel μας αφήνει μια «γεύση» γεμάτη γούστο… Ένα βαθύ πορτοκαλί χρώμα, που είναι ιδανικό για έναν boho γάμο! Πράσινο, κόκκινο, κίτρινο και γενικά τα γήινα χρώματα είναι εκείνα που θα το αναδείξουν.

Το Flame Scarlet αποπνέει εμπιστοσύνη και αποφασιστικότητα και είναι για ζευγάρια που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν. Άλλωστε, είναι ένα τόσο φωτεινό κόκκινο χρώμα, που δεν δέχεται τίποτα λιγότερο! Απογειώστε το με πινελιές από πράσινο, μουσταρδί, πορτοκαλί, ροζ ακόμα και λιλά.

Και για τους πιο ρομαντικούς το Coral Pink είναι ό,τι καλύτερο. Ροζ – κοραλλί, που δημιουργεί μία φιλόξενη αύρα, ό,τι πρέπει προς τους καλεσμένους σας! Με τι να το πρωτοσυνδυάσετε… με λευκό, μπεζ, με όλα τα παστέλ χρώματα, με γκρι, πράσινο, κίτρινο, μαύρο, αλλά και με το απόλυτο ταίρι του, το μπλε.

Ένα ακόμα πολύ ιδιαίτερο χρώμα είναι το Saffron, το ανοιχτό μουσταρδί. Δίνει μία λαμπερή και πικάντικη «γεύση» και μπορεί να εκτοξεύσει το στυλ σας με χρυσές ή bronze λεπτομέρειες... εξαιρετικό!  Ιβουάρ, πράσινο ή πορτοκαλί, εξίσου ταιριαστοί συνδυασμοί.

Και μέσα σε αυτές τις υπέροχες αποχρώσεις, άλλη μία που θα κάνει αίσθηση είναι η Grape Compote. Ένα ιδιαίτερο μωβ - πορφυρό χρώμα, σύνθετο και μυστηριώδες, που αναδεικνύεται με το λευκό, με το ιβουάρ, το γκρι, το τιρκουάζ, το ροζ και για περισσότερη ένταση το κίτρινο.

Ας λάμψετε με το Soft Sunlight! Ευχάριστο και χαρούμενο απαλό σομόν, ακτινοβολεί τη χαρά της ημέρας εκείνης. Ταιριάξτε το με λευκό για περισσότερη λάμψη ή με χρυσό, για ένα glamorous αποτέλεσμα.

Και σε αυτή την πανδαισία των αποχρώσεων πάντα χρειάζεται κάτι κλασικό, όπως το Classic Blue! Ένα μπλε χρώμα, που θυμίζει τον απέραντο βραδινό ουρανό και που συνδυάζεται με όλα σχεδόν τα στυλ και τα χρώματα!

Φαίνεται ότι οι αποχρώσεις του μπλε έχουν την τιμητική τους, αφού η Pantone ενσωματώνει 2 ακόμα αποτυπώσεις του μπλε στην παλέτα της. Το πρώτο είναι το Mosaic Blue, που εμφανίζει μία έντονη αίσθηση και μυστικισμό! Το δεύτερο είναι ένα ξεθωριασμένο μπλε Faded Denim, που μας μεταφέρει την αίσθηση της ευκολίας. Και τα δύο χρώματα προσαρμόζονται σε κάθε στυλ, αλλά και ταιριάζουν εξίσου όμορφα με πάρα πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Βαθύ πράσινο, χρώμα των βοτάνων, που ξεχειλίζει από αρμονία και υγεία. Το Chive είναι ένα χρώμα, που σίγουρα στηρίζει το rustic ύφος στο γάμο. Μην το αφήσετε να χάσει την έντασή του, συνοδεύστε το με πινελιές από γήινους χρωματισμούς.

Για ένα γλυκό, αλλά ταυτόχρονα πικάντικο αποτέλεσμα, επιλέξτε ως βάση το καφέ – κόκκινο, το Cinnamon Stick. Το απόλυτο γήινο και ζεστό χρώμα! Το καφέ, το ροδακινί, το πράσινο, αλλά και οι αποχρώσεις του μπεζ συνυπάρχουν άριστα μαζί του.

Πέρα από τα 12 βασικά χρώματα της παλέτας, μην ξεχνάτε και τα τέσσερα βασικά χρώματα, που προτείνονται επιπλέον: το Lark – ένα ανοιχτό χακί, το Navy Blazer – ένα σκοτεινό μπλε, το Brilliant White – ένα φωτεινό και καθαρό λευκό και τέλος το Ash – ένα δυνατό και ιδιαίτερο ξεθωριασμένο μωβ.

Προσαρμόστε, λοιπόν, τις σκέψεις σας σε όποιον από τους παραπάνω χρωματικούς συνδυασμούς και προτάσεις επιβάλλει η φετινή μόδα Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020. Η ομάδα του Discover Nafplio Weddings είναι η κατάλληλη, για να σχεδιάσει τον δικό σας "in fashion" γάμο… Εσείς απλά επικοινωνήστε μαζί μας!


Πηγή φωτογραφιών: Pinterest

color palette, wedding, colours, trends, decoration, table, centerpiece
color palette, wedding, colours, trends, decoration, table, centerpiece
color palette, wedding, colours, trends, decoration, table, centerpiece
color palette, wedding, colours, trends, decoration, table, centerpiece
color palette, wedding, colours, trends, decoration, table, centerpiece
color palette, wedding, colours, trends, decoration, table, centerpiece

37.56382543814, 22.812643647194