BACK TO ALL

Χρωματική Παλέτα Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019

Η επιλογή των χρωμάτων, το ποια σας αρέσουν ή δεν σας αρέσουν, δεν είναι μόνο στυλ. Είναι πολλά περισσότερα από αυτό, αποτυπώνει στοιχεία της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας. Με άλλα λόγια, τα χρώματα που επιλέγετε είστε εσείς...

Αναδείξτε ένα κομμάτι του εαυτού σας, μέσα από μία παλέτα χρωματικών επιλογών, που θα κάνουν το γάμο σας να ξεχωρίσει!

Σύμφωνα με την Pantone, σας παραθέτουμε μία μικρή χρωματική βοήθεια, για το τι θα κυριαρχήσει τη φετινή σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι. Η χρωματική παλέτα του 2019 αντλεί έμπνευση από το δυναμισμό για την αντιμετώπιση του μέλλοντος. Πλαισιώνεται από χαρούμενες αποχρώσεις με παιχνιδιάρικο και δημιουργικό ύφος, καθώς δεν λείπουν και οι αναπάντεχοι συνδυασμοί.

Αφεθείτε στη ζωντάνια των φετινών χρωμάτων αποβάλλοντας την υπερβολή, ενσωματώστε την επιθυμία για αυθεντικότητα και δημιουργία με γνώμονα το προσωπικό σας στυλ!

Jester Red: σκούρο κόκκινο. Ένα χρώμα, που συνδυάζει την κομψότητα και την αστικότητα με βάθος και ένταση. Προσδιορίστε την ένταση ανάλογα με το χρωματικό του ταίρι, όπως γαλάζιο, γκρι, ανοιχτό πορτοκαλί, μπεζ της άμμου, λευκό ή μαύρο.

Turmeric: στο χρώμα του κουρκουμά. Η συγκεκριμένη απόχρωση του πορτοκαλί προσδίδει ζωντάνια και ταυτόχρονα ευαισθησία. Το ιδιαίτερο χρώμα του συνδυάζεται τέλεια με κίτρινο παλ, λαδί, καφέ ή κερασί.

Living Coral: το κοραλλί, που δίνει μία αίσθηση ευχάριστη και έντονη. Αποδίδει υπέροχα με το χρυσό, εξασφαλίζοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Pink Peacock: μία θεατρική, φούξια απόχρωση, που ξυπνάει τη γιορτινή διάθεση. Απογειώστε το με τόνους γκρι, κίτρινο, πράσινο ή καφέ.

Pepper Stem: το ζεστό πράσινο. Ένα υγιές χρώμα εμπνευσμένο από τη φύση και τη γενναιοδωρία. Δένει μοναδικά με πορτοκαλί, ανοιχτό καφέ, ροζ ή κίτρινο χρυσό.

Aspen Gold: το κίτρινο χρυσό του ήλιου. Φωτεινό χρώμα, που αφήνει αίσθημα χαράς και ευθυμίας. Επιλέξτε το με γκρι, καφέ, γαλάζιο, κόκκινο, μαύρο, πράσινο ή μωβ.

Princess Bleu: το λαμπερό μπλε. Μία απόχρωση μεγαλοπρεπής και μαγευτική ή αλλιώς το βασιλικό χρώμα. Αναδείξτε το με παστέλ αποχρώσεις, απαλό κίτρινο ή και ασημί .

Η Pantone προσθέτει στην παλέτα της και ουδέτερα χρώματα, διαχρονικά, καθημερινά και κλασικά, που χρησιμοποιούνται μεμονωμένα ή συνδυασμένα για αντιθέσεις:

Eclipse: βαθύ μπλε. Εμπνευσμένο από το χρώμα του μεταμεσονύκτιου ουρανού, στοχαστικό και σοβαρό αφήνει μία επίγευση μυστηρίου. Τολμήστε το με ανοιχτό λιλά, γαλάζιο, απαλό κίτρινο, γκρι, κόκκινο ή με μία από τις τρεις αποχρώσεις του χρυσού (κίτρινο, ροζ, λευκό).

Sweet Corn: ένα απαλό ροζ. Σικάτο και δελεαστικό χρώμα, που συνδυάζεται εύκολα και με τα πάντα!

Brown Granite: καφέ γρανίτης. Ένα ισχυρό, γήινο χρώμα, που προσδίδει αυθεντικότητα και διαχρονικότητα. Αναδείξτε το με συνδυασμούς του πράσινου, γαλάζιου, απαλό κίτρινο, μωβ-ροζ, καθώς και με το χρώμα του πάγου.

Βρείτε το συνδυασμό που θα σας εμπνεύσει και δώστε κάτι από τον εαυτό σας στη διακόσμηση του γάμου σας. «Ζωγραφίστε» την ευτυχία μαζί με την ομάδα του Discover Nafplio Weddings, κρατώντας ανεξίτηλες τις αναμνήσεις…

 

Πηγή φωτογραφιών: Discover Nafplio, Pinterest, AislePlanner

WeddingColorPallete2019
WeddingColorPallete2019
WeddingColorPallete2019
WeddingColorPallete2019

37.565181889873, 22.799565196037