BACK TO ALL

Candy Bar wedding Ideas

Η αγάπη είναι γλυκειά, όπως και η ζωή, που σίγουρα κανείς δεν μπορεί να την φανταστεί χωρίς γλυκό… Φυσικά, τα γλυκά δεν μπορούν να λείπουν και από έναν γάμο, όπου θα συμπληρώνουν τα γλυκά λόγια και τις ευχές των καλεσμένων.
Και μπορεί τα κουφέτα της μπομπονιέρας και η τούρτα στο τέλος του φαγητού να ήταν το μέχρι τώρα σύνηθες, μια νέα μόδα όμως έρχεται να ικανοποιήσει τους γλυκατζήδες… και λέγεται candy bar.

Κουφέτα τα κλασσικά - ή μήπως όχι…
Τα κουφέτα, πλέον, κυκλοφορούν σε πολλές γεύσεις, μεγέθη και σχήματα, μερικά δε είναι τόσο ευφάνταστα, που πραγματικά σε εντυπωσιάζουν -βλ. κουφέτα βότσαλα, τόσο ρεαλιστικά, που σίγουρα θα μπερδευτείς! Όμορφες γυάλες και μια ποικιλία από κουφέτα θα μεταμορφώσουν το τραπέζι σε ένα hot spot για τους καλεσμένους!

Η παράδοση στη γεύση…
Παραδοσιακά σιροπιαστά -και όχι μόνο- γλυκά φτιαγμένα από τα χεράκια τις μαμάς και ενίοτε της πεθεράς, γιαγιάς ή όποιου άλλου έχει ταλέντο στην ζαχαροπλαστική. Μπακλαβάδες σε ατομικές μερίδες, σαραγλί, αλλά επίσης γαλακτομπούρεκο και ραβανί στις επιλογές σου. Περίτεχνοι vintage δίσκοι από το σερβίτσιο και κεντήματα της γιαγιάς, σε έναν μπουφέ από τα παλιά…

"Très Joli", όπως λένε και στα γαλλικά!
Τα γαλλικά εδέσματα αποκτούν την τιμητική τους, σε ένα παριζιάνικο candy bar με ψηλές ταρτιέρες. Μακαρόν, εκλέρ, μιλφέιγ και σουδάκια βουτηγμένα σε σοκολάτα, τάρτες αλλά και κρουασάν, θα βάλουν σε έναν γλυκό πειρασμό τους καλεσμένους σας.

Cupcake dream
Τα διάσημα cupcakes καταλαμβάνουν περίοπτη θέση σε ένα candy bar, με πολλά χρώματα και γεύσεις, παρέα με κέικ διαφόρων μεγεθών και υλικών!

Tip
Μην ξεχάσεις να βάλεις σακουλάκια ή κουτάκια, κατά προτίμηση με τυπωμένο ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους καλεσμένους, για να μπορέσουν να τα πάρουν στο σπίτι και να θυμούνται «γλυκά» την όμορφη ημέρα.

Ελάτε παρέα με την ομάδα του Discover Nafplio, για να δημιουργήσουμε μαζί τις πιο «γλυκές» αναμνήσεις του γάμου σας!

Πηγή φωτογραφιών: Pinterest

candy bar, wedding, sweets, love, marriage, nafplio, discovernafplioweddings, cupcakes
candy bar, wedding, sweets, love, marriage, nafplio, discovernafplioweddings, cupcakes