BACK TO ALL

Θεατράκι ΟΣΕ Ναυπλίου - Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες, 29 Ιουλίου 2018

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, παρουσιάζει στο Ναύπλιο την πρεμιέρα του αριστουργηματικού έργου του Ιουλίου Βερν "Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες", με πρωταγωνιστή στο ρόλο του Φιλέα Φονγκ, τον δημοφιλή μας ηθοποιό Χάρη Ρώμα. Η παράσταση θα γίνει στο Θεατράκι του ΟΣΕ, την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018.
Το νέο έργο, που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μικροί και μεγάλοι, έχει κερδίσει επάξια μία περίοπτη θέση στη παγκόσμια βιβλιοθήκη.
Το βιβλίο, που εκδόθηκε το 1873 και από τότε μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές, θα "ζωντανέψει" στη σκηνή σε μία μαγευτική σκηνοθεσία, παράσταση, αλλά και ερμηνεία του Χάρη Ρώμα. Μαζί του, ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια, που κέρδισαν μία θέση σε αυτό το ταξίδι - παράσταση, με Οδηγό τον Φιλέα Φονγκ, που με τη βοήθεια του αερόστατού του και δίπλα του τον χαρισματικό Πασπαρτού, μέσα σε 80 ημέρες θα μας γνωρίσουν όλο τον κόσμο!
Τα πολύ εντυπωσιακά κοστούμια και χορευτικά αποτυπώνουν την μαγεία και των 5 Ηπείρων, που θα παρακολουθήσουμε δίνοντάς μας τη δυνατότητα να γνωρίσουμε μαγικές χώρες και άλλους λαούς! Ο Ήρωας της παράστασης και πρωταγωνιστής Φιλέας Φονγκ (Χάρης Ρώμας), σε μία από τις ενδιάμεσες στάσεις του στο θεατρικό αυτό ταξίδι, θα επισκεφθεί και την Ελλάδα, μία από τις πιο αρχαίες χώρες του κόσμου! Και το ταξίδι συνεχίζεται...

Έναρξη
21:00

Τιμή εισιτηρίου
Προπώληση 8 € | Ταμείο 10 €
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Προπώληση εισιτηρίων
Κατάστημα "WIND" Ναυπλίου (οδ. Άργους)
Βιβλιοπωλείο "Άλμπατρος" (οδ. Χαριλάου Τρικούπη)

Πληροφορίες - κρατήσεις
6944 283935 & 697 3056635

Αυτό το ήξερες;
Μετά την τεράστια επιτυχία, που είχε η προηγούμενη συνεργασία του Χάρη Ρώμα με την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου στο έργο "Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ", οι δύο πλευρές αποφάσισαν και ανανέωσαν τη συνεργασία τους.
Την προηγουμένη, το Σάββατο 28 Ιουλίου, η παράσταση ανεβαίνει στο Ανοιχτό Θέατρο Παράλιου Άστρους την ίδια ώρα (21:00).

Γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες, Χάρης Ρώμας, Ναύπλιο, Nafplio, gyros tou kosmou, Romas, Παιδική Σκηνή Γιάννη Χριστόπουλου

37.565206754723, 22.804167643967