BACK TO ALL

Τολό - 1o Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου, 16 Σεπτεμβρίου 2022

Τολό Αργολίδας Πελοπόννησος Ελλάδα, Tolo of Argolis Peloponnese Greece

To 1o Φεστιβάλ Γαστρονομίας Peloponnese Food Stories - Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού, που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, έρχεται στο γραφικό λιμάνι του Τολού την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022. H Aργολίδα αποτελεί τον τέταρτο σταθμό στο γαστρονομικό αυτό ταξίδι, που ξεκίνησε από την Αρεόπολη στη Λακωνία και οι επιτυχημένες εκδηλώσεις του συνεχίστηκαν στην Κορώνη, στη Μεσσηνία και στο Παράλιο Αστρος Αρκαδίας.

Η γαστρονομική αυτή εμπειρία, του 1oυ Φεστιβάλ Γαστρονομίας "Peloponnese Food Stories - Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού", περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρικές επιδείξεις, γευσιγνωσία και βιωματικές δραστηριότητες για παιδιά.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Ναυπλιέων, το Επιμελητήριο Αργολίδας, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου, με την υποστήριξη παράλληλα των Ενώσεων Ξενοδόχων Ναυπλίου και Ξενοδόχων Αργους-Μυκηνών.

Τοποθεσία
Τολό, Λιμάνι

Ημέρα - Ώρα
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 18:00

Είσοδος
Ελεύθερη

Αυτό το ήξερες;
Στο ίδιο σημείο, στο λιμάνι του Τολού, είχε προηγηθεί στις 20-21 Μαΐου 2022 η πολύ πετυχημένη διοργάνωση των τοπικών επαγγελματιών και φορέων του Τολού, το πρώτο πολιτιστικό διήμερο φεστιβάλ "Tolo Fest".

μπογάνα αρνάκι Αργολίδας, Bogana local dish of Argolis
μελιτζάνες φούρνου ελληνική κουζίνα, egg-plants in the oven traditional Greek food

37.514300176669, 22.856674790382