BACK TO ALL

Ναύπλιο - Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 2023

Nafplio New Year 2023, Ναύπλιο Πρωτοχρονιά 2023

Πρωτοχρονιά 2023... Έφτασε κιόλας! Άλλος ένας χρόνος πέρασε... Η ώρα να τον αποχαιρετήσουμε οριστικά και να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά είναι τώρα, μαζί με τους αγαπημένους μας, με λάμψη, με χαρά και με τις καλύτερες προτάσεις για Ρεβεγιόν στην πόλη!...

Η πόλη έχει υπέροχα στολιστεί, τα καταστήματα τραβούν τα βλέμματα όλων στις υπέρλαμπρες βιτρίνες τους, εκδηλώσεις και δρώμενα στους δρόμους γίνονται από τα μέσα Δεκεμβρίου πολλά, όπου μαζί με τα κάλαντα, συνθέτουν την τελική εικόνα. Το Ναύπλιο, όπως πάντα, υπόσχεται παραμυθένια Χριστούγεννα!... 
Παραδοσιακά βρίσκει κανείς ρεβεγιόν κι εορταστικά μενού σε αρκετά εστιατόρια της πόλης και στα μεγάλα ξενοδοχεία της. Φέτος, τάση είναι να μπαίνουν μεμονωμένα εορταστικά πιάτα στις προτάσεις των εστιατορίων, χωρίς τη δεσμευση του Μενού. Εμείς, για το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς του 2023, σας προτείνουμε τέσσερις επίκαιρες επιλογές, τη μια καλύτερη από την άλλη! Για να χαρούμε όλοι μαζί, να μοιραστούμε τις ευχές, ωραίες γεύσεις, να ξορκίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και όσα μας απασχολούν και να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά με χαρούμενη διάθεση και τους καλύτερους οιωνούς!

Χριστούγεννα στο Ναύπλιο, Christmas in Nafplio
Nafplio New Year 2023, Ναύπλιο Πρωτοχρονιά 2023
1

Στον ιδιαίτερο χώρο του "Φουγάρου", στον πυρήνα ζωής του, το Fougaro Café-Bistrot, ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς κάνουμε με Dj Set Antonis Pantazis από τις 22:00, με γιορτινές μουσικές και τα εκπληκτικά σπέσιαλ πιάτα, από το chef Σάκη Γκολέμη και την ομάδα του. Αντί για ένα περιοριστικό κλασικό Μενού, δοκιμάστε γορταστικές επιλογές πιάτων, μεταξύ φιλέτου χοιρινού (16€), γαλοπούλας (16€) ακόμα και τσιπούρας (18€), με επιλογή σαλάτας εποχής και λαχταριστού επιδόρπιου.
Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με την καλύτερη διάθεση, ειδικά σε τέτοιους ποιοτικούς χώρους, και μας αποζημιώνει η ζεστή ατμόσφαιρα, η παρέα των εκλεκτών συνδαιτημόνων μας και οι ευχές του Νέου χρόνου, με μουσική και καλό φαγητό, όσο αντέχουμε!
Τηλέφωνα για κρατήσεις: +30 27520 47347 / +30 694 6594588

2

Ρεβεγιόν στο 3Sixty Grill Dining. Κλασική επιλογή στην παλιά πόλη, με καλαίσθητη διακόσμηση, ενημερωμένη κάβα και γκουρμέ πιάτα. Σε ένα από τα πιο όμορφα παλιά αρχοντικά στο κέντρο της παλιάς πόλης, που φημίζεται για την διακόσμηση και την υψηλή αισθητική του, τα πολύ υψηλά ποιοτικά standard του και την άψογη εξυπηρέτηση. Νιώστε την πολυτέλεια και μαγευτείτε από τις πρωτότυπα και λαχταριστά πιάτα, που ο εξαίρετος σεφ Σωκράτης Σγουρός ετοίμασε για την Πρωτοχρονιά, με αγνά και φρέσκα υλικά. Μόνο που οι κρατήσεις σας πρέπει να γίνουν νωρίς, γιατί οι θέσεις είναι περιζήτητες!
Μενού (7 πιάτων): 60€ το άτομο χωρίς τα ποτά -περιλαμβάνεται όμως το Welcome drink
Τηλέφωνο για κρατήσεις: +30 27520 28068.

3

Eξίσου ποιοτική επιλογή, είναι για ρεβεγιόν το εορταστικό μενού του Éspero, για την Πρωτοχρονιά 2023. Στη γραφική πλατεία Φιλελλήνων, είναι η νέα απίθανη πρόταση για ατέλειωτη γευστική απόλαυση, από τα χέρια του σεφ Σωτήρη Τσίπη και της δυνατής ομάδας του. Θα βρεις εδώ και εορταστικό kids menu, ενώ τη γευστική εμπειρία σου ολοκληρώνει η καλά ενημερωμένη wine list.
Πάνω από το εστιατόριο, λειτουργούν επίσης και οι σουίτες του Éspero Royal Stay. Έτσι, αποκτάς μια ολοκληρωμένη εμπειρία, τόσο της γεύσης, όσο και την προσιτή πολυτέλεια μιας... βασιλικής διαμονής!

Μενού: 50€ το άτομο χωρίς τα ποτά -περιλαμβάνεται όμως το Welcome drink
Τηλέφωνο για κρατήσεις (τελευταίες διαθέσιμες!): +30 27520 27810

4

Στο στο αγαπημένο μας all day στέκι, στο Cavo Cafe & Wine Bar, θα απολαύσουμε ένα ξεχωριστό πρωτοχρονιάτικο Μενού! Τα προσεγμένα πιάτα έχει επιμεληθεί η σεφ Pigi Anastasioy (Πηγή Αναστασίου).
Σε μια πόλη που σε ταξιδεύει σε κάθε της γωνιά, εδώ θα βρεις τον "Cavo" για να δέσεις, να χαλαρώσεις και να συναντήσεις φίλους. Ή και να κάνεις καινούριους...
Μενού: με επιλογή μεταξύ δύο λαχταριστών κυρίως πιάτων (πάπιας κονφί με 19€ ή φιλέτου Wellington με 28€), η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα.
Τηλέφωνο για κρατήσεις: +30 27520 23889.


Το ρεβεγιόν στο Ναύπλιο τελικά είναι μοναδικό, για όλους και για όλα τα γούστα! Πάντα υπάρχει μια εκλεκτή επιλογή, και το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς με την καλύτερη διάθεση επιβάλλεται! Χρόνια πολλά!

Nafplio Christmas 2022, Χριστούγεννα Ναύπλιο 2022
Nafplio New Year 2023, Ναύπλιο Πρωτοχρονιά 2023

37.566006804555, 22.796791791916