BACK TO ALL

Ναύπλιο - Εορταστική αεροπορική επίδειξη, 9 Νοεμβρίου 2019

 Η Πολεμική Αεροπορία τιμώντας τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στο Ναύπλιο θα πραγματοποιήσει μεγάλη εορταστική αεροπορική επίδειξη. Ο κόσμος πρόκειται απολαύσει ατενίζοντας το γαλανό ουρανό της πόλης μας ένα μοναδικό θέαμα, αλλά και τις εξαιρετικές ικανότητες των Ελλήνων πιλότων.
Έτσι, πάνω από το λιμάνι του Ναυπλίου θα πετάξουν και θα παρουσιάσουν το εντυπωσιακό τους πρόγραμμα οι Ομάδες Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A TEXAN II "Δαίδαλος", προσφέροντας θέαμα και ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκομένους.

Τοποθεσία
Λιμάνι Ναυπλίου

Έναρξη
13:00

Αυτό το ήξερες;
H Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A δημιουργήθηκε το 2005, στo πλαίσιο της πρώτης Διεθνούς Αεροπορικής Επίδειξης "Αρχάγγελος". Αποτελεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, που σκοπό έχει την διάδοση και την καλλιέργεια της αεροπορικής ιδέας στην Ελληνική κοινωνία και την ανύψωση του ηθικού των ανθρώπων των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ παράλληλα προβάλλει το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας στο ευρύ κοινό.
Εκτός από το Ναύπλιο, με την ευκαιρία του εορτασμού έχουν προγραμματισθεί πτήσεις των Ομάδων αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους και στο Παλαιό Φάληρο (παραλία Φλοίσβου), στη Λάρισα και στην παραλία Ηρακλείου Κρήτης, ενώ η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας θα συμμετάσχει σε εορταστική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Γιορτή Αεροπορίας Ναύπλιο, Air show in Nafplio, Archangel Michael Air Force Protector, Αρχάγγελος Μιχαήλ προστάτης Αεροπορίας

37.567633989857, 22.796191806005