BACK TO ALL

Παραλία Πλάκα

Σίγουρα θα έχεις ακούσει το όνομά της από κάποιον φίλο ή γνωστό, που την έχει επισκεφτεί ή έχει μείνει σε κάποιο κάμπινγκ εκεί. Η Πλάκα είναι ίσως η πιο διάσημη παραλία του νομού!

Μια παραλία για όλους και… για όλα
Μόλις 700 μέτρα από το χωριό Δρέπανο, η Πλάκα με το χαρακτηριστικό της βότσαλο, είναι προσβάσιμη με το αυτοκίνητο, με το ποδήλατο, ακόμα και με τα πόδια. Πήρε το όνομά της από τα μεγάλα κομμάτια πλακών, που βρίσκονται σε μερικά σημεία του βυθού.
Εδώ έχεις πολλές επιλογές: σου αρέσουν οι κυριλέ καταστάσεις με ξαπλώστρες, καφεδάκι; Τότε μπορείς να βρεις τα πάντα εδώ, μιας και η παραλία είναι οργανωμένη, με διάφορα beach bars και καφέ. Αν, μάλιστα, επιλέξεις να μείνεις στο The Grove Seaside Hotel, τότε βρίσκεσαι στο κέντρο όλων! Πάνω στην παραλία, με την πισίνα του, με το Pool Bar, το εστιατόριο, τους κήπους, δεν θα σου λείψει τίποτα!
Αν πάλι αναζητάς λίγο ησυχία, μπορείς να στρώσεις την πετσετούλα σου και να απολαύσεις τον ήλιο στο υπόλοιπο μισό της παραλίας, το οποίο είναι ελεύθερο. Αν πάλι έχεις οικογένεια, τότε μπορείς άφοβα να αφήσεις τα παιδιά σου να παίξουν.

Μου άνοιξε η όρεξη!
Είναι σίγουρο ότι η θάλασσα θα σου ανοίξει την όρεξη. Δεν χρειάζεται να φύγεις. Όπως είσαι με το μαγιό, μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου ή το σνακ σου στα διάφορα καφέ και εστιατόρια ή ταβέρνες που υπάρχουν εδώ. Ποικιλία επιλογών σε μια παραλία για όλα τα γούστα.

Ιδανική για κατασκήνωση
Η τοποθεσία της είναι ιδανική για κατασκήνωση, γι' αυτό και εδώ θα βρεις πολλά οργανωμένα, σύγχρονα camping, με φυσική σκίαση και πολλή ομορφιά.
Τα βράδια η παραλία μεταμορφώνεται σε ελκυστικό προορισμό, καθώς μπορείς να βρεις δροσιά και να διασκεδάσεις στα πολλά μπαράκια, κατά μήκος της παραλίας.

Αυτό το ήξερες;
Εδώ γυρίστηκε το 1989, η κορυφαία σειρά-μύθος της ελληνικής τηλεόρασης "Στο Κάμπινγκ" . Σε σενάριο Κώστα Γκάτζιου, σκηνοθεσία Ανδρέα Θωμόπουλου και παραγωγή ΕΡΤ, η ελληνική κοινωνική, κωμική τηλεοπτική σειρά σημείωσε για την εποχή την μεγαλύτερη επιτυχία. "Στο Κάμπινγκ" δεν συναντήθηκαν μόνο μερικοί ηθοποιοί, αλλά μια ολόκληρη αντίληψη της ζωής. Ρώτησε τους ντόπιους για την τηλεοπτική σειρά. Όλοι θα έχουν να σου διηγηθούν από μια ιστορία...
Τα κύματα κάποιες φορές μπορεί να είναι αρκετά μεγάλα, όταν υπάρχει μπουκαδούρα.

Hotel
The Grove Seaside Hotel

Beach Bar
Ancient Assini Beach Bar

Πλάκα παραλία Δρεπάνου Ναύπλιο, Plaka beach Nafplio
Πλάκα παραλία Δρεπάνου Ναύπλιο, Plaka beach Nafplio
Πλάκα παραλία Δρεπάνου Ναύπλιο, Plaka beach Nafplio

37.531501416626, 22.890433073044