BACK TO ALL

Παραλία Κάντια

Μια εναλλακτική παραλία για όλα τα γούστα
Μπορεί τη δόξα των παραλιών να την κερδίζει το Κονδύλι, η παραλία όμως της Κάντιας με τον πολυσυλλεκτικό της χαρακτήρα κερδίζει τις εντυπώσεις.

Μαμά, πατώνωωω;
Η αλήθεια είναι, πως οι περισσότεροι πάνε στην Κάντια για το beach bar της. Και περνάνε τόσο καλά, που συνήθως δεν κάνουν τον κόπο να περπατήσουν και λίγο παραπέρα. Αυτό σίγουρα το κάνει, βέβαια, κάποιος που έχει πιτσιρίκια (έστω και ένα αρκεί) ή νιώθει αρκετά μεγάλος για ντάμπα ντούμπα μουσικές. Λίγο παραπέρα, θα βρεις οικογενειακού τύπου beach bars, που συνδυάζουν ξαπλώστρες, ψιλό ψιλό βοτσαλάκι σαν άμμο, ιδανικό για κουβαδάκια, φτυαράκια και όλα τα απαραίτητα για "παλάτια στην άμμο", και σέρβις που σου φέρνει το καφεδάκι σου στο τραπεζάκι της (δωρεάν) ξαπλώστρας, παγωτά, τοστ και ό,τι ποθήσεις για να μείνεις εδώ μέχρι ο ήλιος να πέσει. Οι αθλητικοί μπαμπάδες και μαμάδες μπορούν να παίξουν και beach volley.

Πιο καλή η μοναξιά
Ακόμα, όμως, και για όσους επιθυμούν περισσότερη ιδιωτικότητα και έχουν δική τους ομπρέλα, υπάρχει φιλόξενος χώρος στην Κάντια, μερικά βήματα παραπέρα. Στο τέλος πια της παραλίας, λίγο πριν το μικρό έλος, οι κάτοικοι των εξοχικών δημιουργούν άτυπα τη δική τους γκέτο-παραλία, εγκαθιστώντας σε μόνιμη βάση ομπρέλες, που όμως δεν είναι απροσπέλαστη.

Αυτό το ήξερες;
Τέλεια παραλία για όσους επιδίδονται στο wind surf, αφού, σαν να δίνουν ραντεβού, οι αέρηδες δηλώνουν το παρών μετά τη 1 το μεσημέρι! Το απόγευμα συνήθως έχει κυματάκι.

KantiaN111.jpg
KantiaN12.jpg
KantiaN13.jpg

37.5180658131, 22.968249320984