BACK TO ALL

Φουγάρο - Μανώλης Μητσιάς, 4 Αυγούστου 2019

Την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, ο Μανώλης Μητσιάς έρχεται για πρώτη φορά στο Fougaro Artcenter, σε μια μοναδική εμφάνιση με τη Χριστιάνα Γαλιάτσου!
Ένας μεγάλος ερμηνευτής, που έχει σφραγίσει το ελληνικό τραγούδι, όχι μόνο με την ιδιαίτερη φωνή του, αλλά και με το προσωπικό του ήθος, γιορτάζει φέτος το καλοκαίρι τα 50 χρόνια της παρουσίας του. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης θα μοιραστεί μαζί μας στιγμές από ένα σπουδαίο ρεπερτόριο, που περιλαμβάνει συνεργασίες με τους σημαντικότερους συνθέτες, όπως τους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζηδάκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Δήμο Μούτση, Σταύρο Ξαρχάκο, Θάνο Μικρούτσικο, Γιάννη Μαρκόπουλο και Σταμάτη Κραουνάκη.

Ο Μανώλης Μητσιάς σε περισσότερους από 35 προσωπικούς δίσκους έφερε το ευρύ κοινό τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού, σε επαφή με τους στίχους κορυφαίων ποιητών, όπως ο Γιώργος Σεφέρης, ο Νίκος Γκάτσος, ο Νίκος Καρούζος, ο Μάνος Ελευθερίου, η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και ο Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.

Έναρξη
22:00

Γενική Είσοδος
10€
Προπώληση εισιτηρίων στο "Fougaro Le Café" και στο Viva.gr

Επικοινωνία
T. +30 27520 47300
info@fougaro-cafe.gr

Αυτό το ήξερες;
Ο Μανώλης Μητσιάς από παιδί ασχολήθηκε με βυζαντινούς ύμνους και παραδοσιακή μουσική, ενώ διετέλεσε ψάλτης. Αργότερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για σπουδές κι εκεί έγινε μέλος της χορωδίας της Λέσχης Γραμμάτων και Τεχνών Βορείου Ελλάδος, ενώ παράλληλα δημιούργησε μία μπουάτ στην οποία και ξεκίνησε την πορεία του στο τραγούδι.

Manolis Mitsias live at Fougaro Nafplio, Μανώλης Μητσιάς στο Φουγάρο Ναύπλιο

37.571725678328, 22.821065783501