BACK TO ALL

Φουγάρο - Ελευθερία Αρβανιτάκη Live, Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Fougaro Live Nafplio, Φουγάρο συναυλία Ναύπλιο

Την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 το βράδυ, το Fougaro Art Center υποδέχεται την Ελευθερία Αρβανιτάκη, στην 4η μεγάλη συναυλία για αυτό το καλοκαίρι. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, πλαισιωμένη από τους Θωμά Κωνσταντίνου, Γιάννη Κυριμκυρίδη και Γιάννη Πλαγιανάκο, θα μας ταξιδέψει με την αυθεντική φωνή της στη μαγεία των τραγουδιών της διαχρονικά...

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελευθερία μας, που ξέρει καλά τον τρόπο να μας ξεσηκώνει και να μας ταξιδεύει μέσα από την μαγεία των ζωντανών της εμφανίσεων και των μεγάλων της τραγουδιών, μας καλεί να ξαναβρεθούμε μαζί της και μαζί με την ομάδα των σπουδαίων της μουσικών, για να ξαναζήσουμε τον παλμό των "δυνατών" συναυλιών της.
Από το "Κόκκινο Φουστάνι" ως το "Πάρε με αγκαλιά και πάμε" κι από τις λαϊκές μπαλάντες του κορυφαίου Χρήστου Νικολόπουλου, ως τα τελευταία της αγαπημένα του νεότερου Θέμη Καραμουρατίδη, από το Πράσινο Ακρωτήρι ως τα Αρμένικα, που μας έμαθε να αγαπάμε, κι από τον ποιητικό λόγο του Οδυσσέα Ελύτη και του Μιχάλη Γκανά, ως τον σύγχρονο λόγο της Λίνας Νικολακοπούλου και του Νίκου Μωραΐτη, η Πλατεία του Fougaro ζωντανεύει και η διάθεσή μας απογειώνεται...

Συνοδεύουν οι Μουσικοί
Θωμάς Κωνσταντίνου
Γιάννης Κυριμκυρίδης
Γιάννης Πλαγιανάκος

Ελευθερία Αρβανιτάκη, Eleftheria Arvanitaki
Ελευθερία Αρβανιτάκη, Eleftheria Arvanitaki

Ημερομηνία - Ώρα έναρξης
Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, ώρα 22:00
Την ημέρα της εκδήλωσης, το Φουγάρο θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 8μμ. και η είσοδος θα πραγματοποιείται μόνο με εισιτήριο για τη συναυλία.

Είσοδος
Γενική είσοδος 18€
15€ τα πρώτα 400 εισιτήρια.
Προπώληση στο Fougaro Café-Bistrot & Goody's (Σιδηράς Μεραρχίας 1, Ναύπλιο)
Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν

Κρατήσεις - επικοινωνία
Fougaro Art Center, Λεωφ. Ασκληπιού 98, Ναύπλιο
Τ +30 27520 47300  | M +30 694 0295416
Ε info@fougaro-cafe.gr

Αυτό το ήξερες;
H Eλευθερία Αρβανιτάκη είναι μια από τις κορυφαίες σύγχρονες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, με πάνω από 40 χρόνια δισκογραφική και συναυλιακή παρουσία. Γεννήθηκε το 1957 και κατάγεται από την Ικαρία και τους Παξούς. 
Η σταδιοδρομία της ξεκίνησε το 1979, όταν έγινε μέλος στην Οπισθοδρομική Κομπανία, μια μπάντα φοιτητών που έπαιζαν ρεμπέτικα και λαϊκά, ερασιτεχνικά, σε διάφορα κέντρα της Αθήνας.
Οι New York Times αναφέρουν, πως η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μια σοπράνο, που συνδυάζει την γλυκύτητα με τη θέρμη, την καθαρότητα και την ευαισθησία, με μια αίσθηση θλίψης και μελαγχολίας.

37.571819217595, 22.821060419083