BACK TO ALL

Steven & Ioanna: «Όταν αγαπάς … παντρεύεσαι!»

Παρά το γεγονός ότι ζουν στην Αγγλία, η ελληνική τους καταγωγή και η ομορφιά του τόπου τους δεν επέτρεπε περαιτέρω σκέψη για το πού θα ζήσουν την γιορτή της δική τους αγάπης, γιατί όταν αγαπάς …παντρεύεσαι!
Έτσι κι έγινε, χωρίς ενδείξεις άγχους, με πολύ ωραία διάθεση και συγκροτημένη σκέψη, ξεκινήσαμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι μόλις 3 μήνες πριν! Ήταν εμφανές το πόσο ήθελαν να απολαύσουν τον γάμο τους, τόσο οι ίδιοι όσο και όλοι οι καλοί τους φίλοι και συγγενείς, που θα τους τιμούσαν με την παρουσία τους. Πολλοί από αυτούς μάλιστα, θα χρειαζόταν να κάνουν ένα μακρύ ταξίδι για να βρεθούν κοντά τους, οπότε ιδανικά θα ήθελαν να τους το ανταποδώσουν.
Και φυσικά τα κατάφεραν και με το παραπάνω, μέσα από τις λιτές, αλλά πολύ προσεγμένες επιλογές τους. Το όμορφο και ιστορικό εξωκλήσι της πόλης του Ναυπλίου, ο φίνος χώρος με το καλό φαγητό για την γαμήλια δεξίωση, η επιλογή μια καλαίσθητης διακόσμησης εμπνευσμένη από την ελληνική γη είναι μερικές από αυτές.

Η ελιά και το ιδιαίτερο πράσινο χρώμα των φυλλωμάτων της ήταν αυτό που τους άρεσε πολύ, δίνοντάς μας την ελευθερία να εξελίξουμε το concept. Κάνοντας μια προσπάθεια, λοιπόν, να δημιουργήσουμε μια μικρογραφία της φύσης, το αποτέλεσμα είχε το δικό του ενδιαφέρον. Δέντρα από θαλασσόξυλο, ελιές που περιπλέκονται στον κορμό και στα κλαριά τους, λευκά λουλούδια και πολλά κεριά βοήθησαν ιδανικά σε αυτό.
Απόλυτα συνυφασμένη στο παραπάνω σκηνικό και η μπομπονιέρα, ένα μπουκαλάκι ελαιόλαδο και λίγα κουφέτα ήταν αρκετά, ώστε αυτός ο γάμος να αφήσει μια διαχρονική γεύση!

Θα θέλαμε μέσα από αυτό το μικρό review να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα του Discover Nafplio, όχι μόνο για την υπέροχη διακόσμηση, που μας ετοιμάσανε για το γάμο μας, αλλά κυρίως για τη φιλική και άκρως επαγγελματική τους συμπεριφορά καθ´όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του γάμου, που ομολογουμένως ήταν σχετικά σύντομος -περίπου 3 μήνες- είχαμε τακτική επικοινωνία, με τις κοπέλες να μας καθησυχάζουν πάντα πως όλα πάνε καλά, πως θα είναι όλα έτοιμα τη μεγάλη μέρα και δείχνοντας μας δείγματα από τη δουλειἀ, που είχαν ήδη κάνει. Από την πλευρά μας, είχαμε κάποιες αρχικές ιδέες μόνο, όπως για παράδειγμα ότι θέλαμε η διακόσμηση να είναι βασισμένη στην ελιά και τα φυσικά της χρώματα, και η ομάδα της Κωνσταντίνας στο Discover Nafplio εξελίξανε τις ιδέες αυτές και φτιάξανε μια πραγματικά μοναδική διακόσμηση και για την εκκλησία και για το κέντρο, που έγινε το party μετά την τελετή, η οποία ήταν λιτή και κομψότατη, ακριβώς όπως την είχαμε φανταστεί. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα! Τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Steven & Ioanna

Photography: Yiannis Sotiropoulos
 

#destination wedding #nafplio #Greece wedding
#wedding bouquet #peony #roses #destination wedding #nafplio #Greece wedding