BACK TO ALL

Pierre-Georgios & Sophie: «La mariée arrive…»

"La mariée arrive".. έγραφε η πινακίδα που κρατούσαν τα παρανυφάκια, με την Sophie να ακολουθεί λαμπερή και χαμογελαστή, ενώ ο Pierre – Georgios ανέμενε παραδοσιακά στις σκάλες της εκκλησίας. Κι αυτή είναι η στιγμή, που παράλληλα με όλα τα συναισθήματα, αντιλαμβάνεσαι πόσο γρήγορα πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από τότε που ξεκίνησε αυτή η γαμήλια διαδρομή. Μια διαδρομή τόσο γεμάτη από συζητήσεις, επιθυμίες, προτάσεις, σκέψεις και απόψεις, που κύλησε έτσι όμορφα, μέχρι που έφτασε η μεγάλη μέρα.

Και όντως η μέρα ήταν μεγάλη! Οι ετοιμασίες ξεκίνησαν μέσα σε ένα ξεχωριστό κλίμα από νωρίς το πρωί, αφού οι μελλόνυμφοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 2 και μισή το μεσημέρι. Ένα cocktail party το απόγευμα προσέφερε σε όλους στιγμές χαλάρωσης και προετοίμασε το έδαφος για ένα μοναδικό γαμήλιο δείπνο, που συνοδεύτηκε από υπέροχη ζωντανή μουσική, χορό, αλλά και happenings, που κρατούσαν το ενδιαφέρον αμείωτο. Το πρωί βρήκε το ζευγάρι και τους φίλους τους να χορεύουν ακόμα δίπλα στη θάλασσα! Το πάρτυ συνεχίστηκε και τις επόμενες μέρες, αφού η Sophie και ο Pierre – Georgios οργάνωσαν μια γαμήλια εβδομάδα με δραστηριότητες, beach party, που οι καλεσμένοι τους δεν θα ξεχάσουν ποτέ...

Γαλλική φινέτσα και ελληνική ομορφιά, επιρροές που αντλήσαμε από το ίδιο το ζευγάρι, ώστε να μετατρέψουμε κάθε σημείο στο χώρο πραγματικά δικό τους. Το κυρίαρχο σκούρο μπλε χρώμα και η αρκετή λάμψη, που το χρυσό μας προσέφερε απλόχερα, ταίριαξαν με τα λευκά λουλούδια και την φωτεινότητα, που εξασφαλίσαμε μέσα από αυτά. Έτσι, η γαμήλια διακόσμηση απέκτησε τον δικό της chic χαρακτήρα, που η Sophie και ο Pierre – Georgios τόσο πολύ μπορούν να υποστηρίξουν!

 


Photos by
Siaxamis Photography

#wedding #orthodox #destination wedding #nafplio #Greece wedding