BACK TO ALL

Χαρά & Γιάννης: "Απόλυτα ταιριαστοί"

Ύστερα από 4 μήνες εντατικής προετοιμασίας ολοκληρώθηκε ένας από τους ομορφότερους γάμους, εκείνος της Χαράς και του Γιάννη. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την έμπνευση που σου προσφέρει το ζευγάρι, όταν εκείνο απαρτίζεται από άτομα, που τα χαρακτηρίζει η ευγένεια, η καλοσύνη και η πολύ καλή διάθεση! Με αυτά τα στοιχεία μας επισκέφθηκαν τα παιδιά από την Πάτρα, για να χαράξουν την κοινή τους πορεία ως ανδρόγυνο εδώ…στο ιστορικό Ναύπλιο!

Η διάθεση όλων ήταν στο ζενίθ της από νωρίς, μιας και η τελετή έγινε σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Ναυπλίου, στο Ρολόι. Η θέα είχε δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα ενθουσιασμού, που προδιέθετε τη συνέχεια…ξεφάντωμα και χορός μέχρι το πρωί! Μικροί – μεγάλοι το διασκέδασαν με την ψυχή τους, συγγενείς και στενοί φίλοι των παιδιών ενώθηκαν και έγιναν μία μεγάλη παρέα, που γλέντησε και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό!

Από τον σταθερό και χαρισματικό χαρακτήρα του ζευγαριού προήλθε και η διακόσμηση. Βασισμένη στα γεωμετρικά σχήματα, συνδυάστηκε με χρυσό, για περισσότερη ζεστασιά και με λευκό, ροζ και ανοιχτό κίτρινο, δίνοντας έτσι μία μοναδική καλαισθησία στο χώρο της τελετής και του πάρτι.

 

Τι να πούμε για αυτή την ομάδα???, Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ​ καθώς ήταν όλα υπέροχα, όλα φανταστικά, οργάνωση άρτια, παράπονο κανένα.... πραγματικά να ξέρετε ότι νοιώθουμε πως έχουμε πλέον νέους φίλους στο Ναύπλιο… Οργάνωση και στην τελευταία της λεπτομέρεια, αισθητική και εικαστική προσέγγιση που μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή, επαγγελματική αλλά ταυτόχρονα ανθρώπινη προσέγγισή. Οι καλεσμένοι μας ήταν καταενθουσιασμένοι! Οι γονείς μας επίσης! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ... Είναι φοβερή η ενέργεια που έχετε και την μεταδίδετε!!! Γίνατε μέρος της οικογένειας μας να ξέρετε και είστε οι πρώτοι που θα αναφέρουμε όταν θα συζητάμε για το γάμο!!!

Χαρά & Γιάννης

weddingnafplio
nafplioweddings
nafplioevents