BACK TO ALL

Παλαμήδι - Ύμνος εις την Ελευθερίαν, "Μείζον" Ensemble, Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

κάστρο Παλαμήδι Ναυπλίου, Palamidi castle Nafplio

Ο "Ύμνος εις την Ελευθερίαν" του Διονυσίου Σολωμού, σε μια σπάνια μουσική εκδοχή του Νικόλαου Χαλικιόπουλου-Μάντζαρου, παρουσιάζεται από το ανδρικό φωνητικό σύνολο "Μείζον", με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση.

Τη μουσική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος και την πιανιστική συνοδεία ο Στάθης Σούλης. Η "πολυφωνική" μελοποίηση του Ύμνου από τον Μάντζαρο, που θα ερμηνεύσει το "Μείζον" Ensemble, μελετήθηκε και αποκαταστάθηκε επιστημονικά από τον Δρ. Μουσικολογίας κ. Κώστα Ζερβόπουλο.

ανδρικό φωνητικό σύνολο Μείζον, ΜΕΙΖΟΝ Ensemble

Ανδρικό Φωνητικό Σύνολο "Μείζον" Ensemble
Αλέξανδρος Λούτας, Χρήστος Χριστοδούλου, Αναστάσιος Λαζάρου, Γιώργος Νάκης, Σταύρος Ζουλιάτης, Μάνος Μπουρίκας, Μάνος Κοκκόνης, Ιωάννης Κοντέλλης, Γιάννης Καλύβας, Σπύρος Σώκος, Χρήστος Λάζος, Διονύσης Σούρμπης, Δημήτρης Πλατανιάς, Θεόδωρος Αϊβαλιώτης, Βασίλης Δημακόπουλος, Παναγιώτης Πρίφτης, Νίκος Κατσίγιαννης, Παναγιώτης Παντούλιας, Γιάννης Χριστόπουλος, Κώστας Ζαμπούνης, Μιχάλης Πλατανιάς, Πιάνο ο Στάθης Σούλης.

Έναρξη
21:00

Χώρος
Κάστρο Παλαμήδι

Είσοδος
Ελεύθερη

Κρατήσεις θέσεων
Για να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις, κάνετε κράτηση θέσεων στα γραφεία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., στη διεύθυνση Λεωφόρος Ασκληπιού (Βίλα Ζυμβρακάκη)
Τ +30 27520 27153
Ε-mail: doppat.nafplio@gmail.com 

Πληροφορίες
Τ +30 27520 27153
U www.nafplionfestival.gr 

Αυτό το ήξερες;
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.
Συνδιοργανωτής η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

37.56203947656, 22.803872823715