BACK TO ALL

Πλεκτήριο - The Jumpin΄Bones Live, 1 Νοεμβρίου 2019

Στο αγαπημένο μας στέκι, το Πλεκτήριο της οδού Σταϊκοπούλου, το βράδυ της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου 2019, έρχονται για πρώτη φορά οι “The Jumpin’ Bones” ζωντανά!

Οι “The Jumpin’ Bones” είναι μια αθηναϊκή Rhythm ’n Blues μπάντα, που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2014. Έκτοτε οι δυναμικές ζωντανές εμφανίσεις τους στην Ελλάδα και οι θετικές κριτικές, που απέσπασε διεθνώς από τον Τύπο η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, τους έχουν καθιερώσει ως μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στην ελληνική blues σκηνή.
Ο έντονα προσωπικός τους ήχος αναδεικνύεται από την ανάμειξη της πρώιμης Rhythm 'n' Blues με στοιχεία από την σύγχρονη Blues σκηνή της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο, μοντέρνο, και άκρως χορευτικό.

Μουσικοί
Ορέστης Τσικούρης - φωνή, φυσαρμόνικα
Νίκος Τζαβάρας - κιθάρα
Δημήτρης Γιάλας - κοντραμπάσο
Σπύρος Γαβαλάς - τύμπανα

Έναρξη
22:00

Είσοδος
Ελεύθερη

Πληροφορίες
ΠλεκτήριοΤ. +30 27520 28787

Αυτό το ήξερες;
Οι “The Jumpin’ Bones” μετρούν αρκετές εμφανίσεις σε γνωστές σκηνές της Αθήνας, όπως το Six Dogs και το Half Note Jazz Club, ως μπάντα σε χορευτικά event (Social Ballroom: Still Got the Blues στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος) καθώς και σε φεστιβάλ (Ziria Music Festival, Ramones Tribute Festival στο Κύτταρο, Blues to the Bone Festival: A Live Tribute to B.B. King).
To πρώτο τους album με τίτλο "Marrow" κυκλοφόρησε ψηφιακά και σε CD τον Νοέμβριο του 2015 και αποτελείται απο έξι δικές τους συνθέσεις και μια διασκευή, με πολύ θετικές κριτικές από περιοδικά και site του εξωτερικού.

The Jumpin΄Bones Live at Plektirio Nafplio, The Jumpin΄Bones ζωντανά στο Πλεκτήριο Ναύπλιο

37.565762966926, 22.796084477258