BACK TO ALL

Ναύπλιο - 13ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών, 2-3 Νοεμβρίου 2019

Τα αθλητικά σωματεία του Choy Lee Fut Kung-fu ανακοινώνουν τη διεξαγωγή για 13η συνεχόμενη χρονιά του Παλαμήδειου Πρωταθλήματος Πολεμικών Τεχνών στο Ναύπλιο, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου 2019. Πρόκειται για ένα τουρνουά μαχητικών αθλημάτων σε ένα άρτια οργανωμένο διήμερο αθλητισμού και ευγενούς άμιλλας, που έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση, λαμβάνοντας υπόψη τη συμμετοχή των προηγούμενων ετών, αναμένεται η συμμετοχή πάνω από 500 αθλητών από όλη την Ελλάδα (ενδεικτικά σημειώνονται συμμετοχές Σχολών και αθλητών από Κρήτη, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Αγρίνιο Αθήνα, Σύρο, Ρόδο κ.α). Αξίζει να τονιστεί ιδιαίτερα η συμμετοχή αθλητών από το εξωτερικό (Ρουμανία, Πορτογαλία και την Σερβία) που έχουν ήδη δηλώσει.
Το διήμερο του πρωταθλήματος αναμένεται να βρεθούν στην πόλη μας περί τους δύο χιλιάδες θεατές και φίλους των μαχητικών αθλημάτων, γεγονός που τονώνει την πόλη και την τοπική της αγορά.

Χώρος διεξαγωγής
Κλειστό Γήπεδο Ναυπλίου

Πληροφορίες - εγγραφές ομάδων:
Hellenic Choy Lee Fut & Luohan Qigong: info@choyleefut.gr

Αυτό το ήξερες;
Κατά τη διάρκεια του διημέρου διεξαγωγής του πρωταθλήματος, θα υπάρχουν επίσης παράλληλες εκδηλώσεις, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας (Δεσμοί Αίματος) και το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ). Το ΚΕΔΜΟΠ - "Χάρισε Ζωή", ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη και βασιζόμενο στην αρχή του εθελοντισμού, επιδεικνύει σημαντικό έργο στην εύρεση συμβατών εθελοντών δοτών για τους ασθενείς που χρειάζονται άμεσα μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Κορυφαία στιγμή αυτών των δράσεων θα αποτελέσει το μεσημέρι του Σαββάτου η εντός του σταδίου γνωριμία δωρητή μοσχεύματος  με τον ασθενή, που έλαβε το σωτήριο για τη ζωή του μόσχευμα, καθιστώντας με τον τρόπο αυτό όλους τους παρευρισκόμενους –αθλητές και θεατές του Πρωταθλήματος– αυτόπτες μάρτυρες ενός κορυφαίου γεγονότος, που τιμά τη ζωή, την αγάπη, την αλληλεγγύη και τον άνθρωπο.
Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού ΚουνγκΦού, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ναυπλίου.

13ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών Ναύπλιο, 13th Palamidio Martial Arts championship Nafplio, Hellenic Choy Lee Fut & Luohan Qigong championship Nafplio

37.568009523323, 22.803497314453