BACK TO ALL

Φουγάρο - Κοκκίνου & Λεκόπουλος live, 4 Μαΐου 2019

Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες κοινές τους εμφανίσεις, ο ερμηνευτής Γιάννης Λεκόπουλος μαζί με τη συνθέτη-κιθαρίστα Αρετή Κοκκίνου και την ακορντεονίστα Μαρία Νίττη, ταξιδεύουν στο Φουγάρο, σε ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερες επιλογές από τη δισκογραφία τους και όλο το φάσμα του ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού.
Με αφορμή το νέο τραγούδι ‘’Ταιριαστά’’ του Γιάννη Λεκόπουλου (στίχοι Μαρία Παπαδάκη, μουσική Αρετή Κοκκίνου), η μουσική παρέα συμπορεύεται και μας παρασέρνει σε ένα εντυπωσιακό μουσικό "ταίριασμα".

Έναρξη
22:00

Είσοδος
Ελεύθερη

Κρατήσεις
T. +30 27520 47347 & 6946 594588
info@fougaro.gr

Αυτό το ήξερες;
Ο Γιάννης Λεκόπουλος το 2006 είχε την πρώτη του συμμετοχή στη δισκογραφία, με φωνητικά στο δίσκο του Νότη Μαυρουδή και του Ηλία Κατσούλη "Carte Postale". Στο δίσκο τραγούδησαν σημαντικοί ερμηνευτές, όπως οι Μαρία Φαραντούρη, Σόνια Θεοδωρίδου, Σταμάτης Κραουνάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Τσακνής, Νίκος Δημητράτος, Μαριώ, Δήμητρα Παπίου, Καλλιόπη Βέττα και Μόρφω Τσαϊρέλη. Το 2007 κέρδισε το 3ο Βραβείο στο φεστιβάλ ευρωπαϊκού τραγουδιού (pop-rock-jazz) "The Crown of Ternovgrad" και ειδικό βραβείο δημοσιογράφων, στο Βελίκο Τέρνοβο της Βουλγαρίας.
Η Αρετή κοκκίνου είναι κάτοχος πτυχίων Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας και σπουδάστρια σύνθεσης στο "Συμφωνικό Ωδείο" με τον Χρήστο Αναστασίου. Μέλος επίσης του μουσικού σχήματος "Ευδαίμονες" του Δημήτρη Μητσοτάκη, τόσο στην ομόνυμη δισκογραφική δουλειά, όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις του σχήματος.
Η Μαρία Νίττη, η "άριστη" ακορντεονίστρια, με όλα τα πτυχία μουσικής με άριστα (πτυχίο ακορντεόν, ωδικής, αρμονίας, αντίστιξης, φούγκας) και συνεργασίες με τα περισσότερα Ωδεία (τώρα Καθηγήτρια ακορντεόν στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα) υποστηρίζει άριστα και το ενλόγω σχήμα.

Λεκόπουλος με Κοκκίνου και Νίττη ζωντανά στο Φουγάρο Ναύπλιο, Lekopoulos with Kokkinou and Nitti at Fougaro Nafplio
Maria Nitti live Nafplio, Μαρία Νίττη ζωντανά στο Ναύπλιο

37.571725678328, 22.821060419083