BACK TO ALL

Φουγάρο - Μαρία Καλούδη & Νικόλας Λειβαδίτης Live, Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Fougaro entrance Nafplio, είσοδος Φουγάρο Ναύπλιο

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 το βράδυ, η Μαρία Καλούδη και ο Νικόλας Λειβαδίτης έρχονται ζωντανά για άλλη μια φορά, στο Fougaro Art Center, για μια μοναδική μουσική βραδιά... 

Η Μαρία Καλούδη και ο Νικόλας Λειβαδίτης επιστρέφουν στο Φουγάρο. Πλαισιωμένοι από τον κορυφαίο τσελίστα  Άρη Ζέρβα, θα παρουσιάσουν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία (Όλα θα ανθίσουν ξανά, Για μένα θα μιλώ, Έλα και πάμε), αλλά και τραγούδια που όλοι αγαπάμε να σιγοτραγουδάμε. Ανανεωμένοι, με μια φρέσκια ενορχηστρωτική προσέγγιση, που διαφοροποιεί πολύ τα επερχόμενα lives από τα προηγούμενα, μας καλούν να τους ακολουθήσουμε σε αυτό το μουσικό ταξίδι. Σβήνουν τα φώτα κι "Όλα όπως πρώτα"...

Ο Νικόλας Λειβαδίτης και η Μαρία Καλούδη, εδώ και οκτώ χρόνια, αποτελούν ένα μοναδικό καλλιτεχνικό ζευγάρι, που τόσο στην δισκογραφία, όσο και στις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα, έχουν χαρίσει μοναδικά δείγματα γραφής. Νέοι άνθρωποι, με σπουδές και διακρίσεις στο αντικείμενό τους, δημιουργούν στο σήμερα παντρεύοντας τη φρεσκάδα και την ευρηματικότητα με τη ρίζα του καλού μας τραγουδιού (musiccorner.gr). Μαζί, προχωρούν στο μπλέξιμο ηλεκτρονικών ήχων, παραδοσιακών χροιών, ροκ διάθεσης αλλά και ερμηνευτικής δεξιοτεχνίας. Ο Νικόλας Λειβαδίτης σε ρόλο κιθαρίστα, κρουστού και προγραμματιστή, ενορχηστρώνει σε πραγματικό χρόνο, μπροστά στο κοινό, σκοπεύοντας να καθηλώσει το ακροατήριο με το μουσικό αποτέλεσμα. Η Μαρία Καλούδη αναλαμβάνει τις ερμηνείες των κομματιών ζωντανεύοντας τις ιστορίες που έχουν να διηγηθούν.

Καλούδη και Λειβαδίτης, Kaloudi and Livaditis

Ημερομηνία - Ώρα έναρξης
Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, μετά τις 21:30

Είσοδος
Ελεύθερη

Κρατήσεις - επικοινωνία
Fougaro Café-Bistrot, Λεωφ. Ασκληπιού 98, Ναύπλιο
Τ +30 27520 47347  | M +30 694 6594588
Ε info@fougaro-cafe.gr

Αυτό το ήξερες;
Το υπέροχο καλλιτεχνικό δίδυμο Καλούδη - Λειβαδίτη είχε εμφανιστεί πάλι στο Φουγάρο το 2018 και το 2019, έχοντας αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις του κοινού.
Ολοκληρωμένος δημιουργός ο Νικόλας Λειβαδίτης, υπογράφει και στίχο και μουσική, αλλά είναι και "μάγος" της ακουστικής κιθάρας, με σπουδαίους δασκάλους και ξεχωριστές συνεργασίες στο ενεργητικό του (Σπανός, Ζουγανέλης κ.ά.) Τραγούδια του ερμήνευσαν μεταξύ άλλων η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Πάνος Μουζουράκης κ.ά.
Η Μαρία Καλούδη, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος, ακολουθεί τον μουσικό δρόμο της καρδιάς της με ξεχωριστά αποτελέσματα. Στις μελωδίες και τον λόγο του Νικόλα Λειβαδίτη, έχει βρει το κατάλληλο όχημα για να αναδείξει τις πηγαίες ερμηνευτικές της δυνατότητες.
Το "Όλα όπως πρώτα", που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, υπογραμμίζει με πληρότητα τις αρετές και των δύο προικισμένων καλλιτεχνών. Ένα κρυστάλλινο αλλά και νευρώδες συνάμα βαλς, με καίριο στίχο και υποδειγματική ερμηνεία ξεκινά το ταξίδι του.
Πηγή - σχόλια: musiccorner.gr

37.571814965813, 22.821060419083