BACK TO ALL

Fougaro - Rebe Quartet Live, 7 Μαΐου 2022

Μπουζούκι Live, Ρεμπέτικο, Rebetico bouzouki

Στο φιλόξενο Fougaro Café, μετά την απήχηση που είχαν πριν ένα μήνα στο κοινό, καλωσορίζουμε και τον Μάιο ήχους ρεμπέτικης μουσικής, με τους Rebe Quartet σε μια υπέροχη μουσική σύναξη! Αυτό το Σαββατόβραδο 7 Μαΐου 2022, θα ξυπνήσουν μέσα μας μεράκια και πάθη και θύμησες...

Το σχήμα Rebe Quartet δημιουργήθηκε πριν έξι μόλις χρόνια και ασχολείται με την ελληνική μουσική σε διαφορετικές μορφές της, όπως έντεχνο, λαϊκό, ρεμπέτικο, παραδοσιακό. Με κέντρο τους την Αργολίδα και κυρίως την ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, κατά καιρούς οι Rebe Quartet έχουν κάνει μουσικές εξορμήσεις και σε άλλες περιοχές.

Οι Μουσικοί
Δέσποινα Ζαραφειάδη: προερχόμενη από την Ξάνθη, εγκαταστάθηκε πριν από μία δεκαετία περίπου μόνιμα στο Ναύπλιο όπου και εκδήλωσε τις μουσικές της αρετές τραγουδώντας με την ιδιαίτερη φωνή της αλλά και παίζοντας κιθάρα, μπαγλαμά και κρουστά.
Χρήστος Σερεσλής: μόνιμος κάτοικος Ναυπλίου και λάτρης της λαϊκής μουσικής, παίζει μπουζούκι, τζουρά και μπαγλαμά, εκφράζοντας το απαραίτητο ύφος, κατά κύριο λόγο λαϊκό και ρεμπέτικο ρεπερτόριο.
Βαγγέλης Κιντής: από το Ναύπλιο, από πολύ μικρός έδειξε την αγάπη του για την ελληνική μουσική σε αρκετά μεγάλη γκάμα ρεπερτορίου τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα, μπαγλαμά, αλλά και κάνοντας εξαιρετικό ντουέτο με την Δέσποινα Ζαραφειάδη.
Θάνος Χατζηϊωάννου: με σπουδές υψηλού επιπέδου, παίζει ηλεκτρικό μπάσο με ιδιαίτερη ικανότητα και αφοσίωση.

Ρεμπέτικο, Rebetico retro
Rebe Trio Live, Ρεμπέτικο, Rebetico retro

Ώρα Έναρξης
21:30 

Είσοδος
Ελεύθερη
Παράκληση για έγκαιρη προσέλευση και κρατήσεις.

Πληροφορίες
Φουγάρο, Ασκληπιού 98, Ναύπλιο
Τ. +30 27520 47347, Μ.+30 6946 594 588
Ε. info@fougaro-cafe.gr 

Αυτό το ήξερες;
Το μεράκι πάει πάντα με κρασάκι, από την πλούσια Wine List του Fougaro Café Bistrot. Συνδυάστε το με πιάτο ημέρας ή ποικιλίες και ορεκτικά, από το προτεινόμενο Μενού.
Τηρούνται στο χώρο όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

37.571814965813, 22.821060419083