BACK TO ALL

3Sixty - Βραδιά Greek taste, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

ελληνικά προϊόντα γης, Greek deli products

Το αγαπημένο hot spot της πόλης, το 3Sixty, παρουσιάζει ένα μενού γευσιγνωσίας με προϊόντα από ολόκληρη την Ελλάδα και μας καλεί σε ένα πρωτοποριακό δείπνο, που τιμά τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς.

Η κουζίνα του τόπου μας στηριζόταν ανέκαθεν στη δύναμη της πρώτης ύλης, στην εποχικότητα και την παράδοση. Κουζίνα λιτή, χωρίς πολύπλοκες τεχνικές, αλλά με βαθιά νοστιμιά, που αντανακλούσε τη γνώση της γης και της θάλασσας στην πρωταρχική της μορφή. Σήμερα, η ελληνική ύπαιθρος συνεχίζει να μας χαρίζει απλόχερα αυτή την αυθεντική γεύση των τόπων και των παραδόσεων της.
Για το λόγο αυτό, το 3Sixty σε συνεργασία με το Delio Food Hub σχεδίασαν ένα ταξίδι σε ολόκληρη την Ελλάδα με όχημα τις γεύσεις των προϊόντων μικρών παραγωγών. Ένα ταξίδι 9 προορισμών με πιάτα, που συνδυάζουν 48 διαφορετικά προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας μας. Νέοι παραγωγοί παραδίδουν προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας και ανυπέρβλητης νοστιμιάς. Σε εσάς απομένει η ευθύνη της ανακάλυψης και της απόλαυσης.

3Sixty Nafplio
3Sixty βραδιά Greek taste, 3Sixty Greek taste event

Ημερομηνία - Ώρα
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, από τις 20:30

Είσοδος
Με κράτηση και τιμή Μενού
Περιορισμένες θέσεις

Πληροφορίες - Κρατήσεις
3Sixty Grill Dining
Παπανικολάου 26, Τ.Κ. 211-00 Ναύπλιο (Παλιά Πόλη)
Τ +30 2752 28068
Ε hello@3sixty.life

Αυτό το ήξερες;
Το Delio Food Hub – Delicatesseria είναι ένα διττό γαστρονομικό project, που ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του στο νέο του χώρο στο Κουκάκι, στα μέσα Μαΐου 2020. Πρόκειται για έναν κόμβο διανομής, προϊόντων μικρών Ελλήνων παραγωγών και οικοτεχνιών, που το πρωί λειτουργεί ως χονδρική για επαγγελματίες, ενώ τα απογεύματα μετατρέπεται σε "κρυφή" ελληνική delicatesseria, για μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.​
Ψυχή του Delio Food Hub, με το product of the day (μια πλατφόρμα παρουσίασης ελληνικών προϊόντων μικρών παραγωγών) είναι ο εξαιρετικός food coach Χάρης Τζαννής, ο οποίος επιμελείται της γευστικής αυτής βραδιάς.
Όλους τους τοπικούς οίνους μπορείς να τους απολαύσεις στο 3Sixty, ενώ μπορείς και να αγοράσεις τη φιάλη της αρεσκείας σου από την κάβα (βρίσκεται στο υπόγειο).
Συνέχισε μετά το δείπνο σου με υπέροχα κοκτέιλ ή το ποτό της αρεσκείας σου, στον διπλανό χώρο 3Sixty Cafe & Wine Bar, με δυνατή μουσική ως το πρωί!

37.56646680879, 22.797130337797