BACK TO ALL

Γιατί το τρέξιμο στο Ναύπλιο είναι σκέτη απόλαυση

running in Nafplio, Acronafplia Nafplio, Nafplio walking paths, enjoy running, the pleasure of running, τρέξιμο στο Ναύπλιο, μονοπάτι Ακροναυπλίας, γύρος Αρβανιτιάς Ναύπλιο

Όσοι επισκεπτόμαστε το Ναύπλιο, ξέρουμε ότι εδώ θα αφεθούμε σε πιο ανθρώπινους ρυθμούς πατώντας "pause" στο τρέξιμο της καθημερινότητας. Κι όμως, στην ιστορική αυτή πόλη όλα σου φωνάζουν "Τρέχα!".

Δεν είναι όμως το "Τρέχα!" του στρες, που έχουμε συνηθίσει. Τρέχα να προλάβεις, τρέχα μην αργήσουμε, τρεχάτε ποδαράκια μου... Είναι το "Τρέχα!" που σε κάνει να φοράς τα αθλητικά σου, σε γεμίζει ευεξία και σε φέρνει σε επαφή με τη φύση και τον ίδιο τον εαυτό σου!

Το τρέξιμο στο Ναύπλιο είναι απόλαυση γιατί:

1

Η πόλη αγαπά το well being και τον υγιεινό τρόπο ζωής και αντιστέκεται στο άγχος και σε καθετί τοξικό.

2

Το τρέξιμο στη φύση προσφέρει πολλαπλά οφέλη και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με το τρέξιμο σε διάδρομο σε κάποιον κλειστό χώρο.

3

Οι επιλογές σου είναι αμέτρητες. Θέλεις μια απλή διαδρομή, γιατί είσαι αρχάριος; Μπορείς να ξεκινήσεις διασχίζοντας την παραλιακή οδό ή την Αρβανιτιά, μετρώντας χιλιόμετρα δίπλα στη θάλασσα. Θέλεις ανηφόρες, σκαλοπάτια, διαδρομές στη φύση και στα χωριά; Θέλεις να διασχίσεις την παλιά πόλη, να ανέβεις στον Ψαρομαχαλά και μετά πάλι πίσω; Θέλεις συμμετοχή στον Μαραθώνιο Ναυπλίου; Εδώ θα τα βρεις όλα!

4

Το Ναύπλιο είναι η μόνη ελληνική πόλη, στην οποία μπορείς να δοκιμάσεις τα όριά σου κάνοντας ανάβαση... κάστρου! Για 7η συνεχή χρονιά, στις 27/11/2022, πραγματοποιήθηκε ο Παλαμήδειος Άθλος ή αλλιώς Nafplio Castle Run, με τους δρομείς να ανεβαίνουν τρέχοντας τα σκαλοπάτια του Παλαμηδίου και να συμμετέχουν σε μια μοναδική διοργάνωση-γιορτή!

τρέξιμο στην παραλία, jogging at the beach, running at the beach
Nafplio running, jogging in Nafplio, running by the sea, Nafplio castle Run, τρέξιμο στο Ναύπλιο, διαδομή στο Ναύπλιο, δρόμος στο κάστρο
5

Το τρέξιμο γίνεται μια ωραία αφορμή να μαζέψεις τους φίλους runners και να κάνετε μια μονοήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο ή να περάσετε ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο!

6

Όλες οι πιθανές διαδρομές τρεξίματος βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, που σημαίνει ότι δεν χάνεις άσκοπο χρόνο στις μετακινήσεις, αλλά αφιερώνεις τις ώρες σου στον αγαπημένο σου τρόπο εκγύμνασης.

7

Μετά την απόλαυση και την ικανοποίηση του τρεξίματος, θα κάνεις ένα ντους και θα καθίσεις στο αγαπημένο σου στέκι να πιεις ένα υγιεινό smoothie και να φας ένα χορταστικό γεύμα αναπληρώνοντας τη χαμένη ενέργεια στον οργανισμό σου.

Τι περιμένεις; Φόρεσε τα αθλητικά σου, πάρε την παρέα σου και έλα στην πόλη, όπου το τρέξιμο δεν είναι απλά μέθοδος γυμναστικής, αλλά πραγματική απόλαυση για σώμα και ψυχή!

Nafplio walking paths, Nafplio running paths, Arvanitia tour Nafplio, running by the sea, μονοπάτια Ναυπλίου, τρέξιμο στο Ναύπλιο, διαδομή στο Ναύπλιο, τρέξιμο δίπλα στη θάλασσα