BACK TO ALL

Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου - 3 έως 30 Αυγούστου 2020, Πλατεία Ωνάση

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 και ώρα 19:30, στα πλαίσια του "Πολιτιστικού Αύγουστου" του Δήμου Ναυπλιέων, ανοίγει τις πύλες της η ετήσια θεσμοθετημένη Έκθεση Βιβλίου στην πλατεία Ωνάση, την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ). Το σύνθημα φέτος είναι "Γυρίζω σελίδα, αλλάζω ζωή".
Η έκθεση αποτελεί έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού, τόσο για την πόλη του Ναυπλίου, όσο και για την ευρύτερη περιοχή του Νομού Αργολίδας. Συμμετέχουν 70 εκδότες με νέες εκδόσεις, όσο και παλαιότερες που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη.
Στην έκθεση θα συμμετέχουν η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες του Νομού Αργολίδας και η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Νομού Αργολίδας, με σκοπό να προβάλλουν το έργο τους.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις, που αφορούν το έργο της ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών του Νομού Αργολίδας.

Είσοδος
Ελεύθερη

Διάρκεια Έκθεσης
3 έως και 30 Αυγούστου 2020

Εγκαίνια Έκθεσης
Τρίτη 4 Αυγούστου, στις 20:30.
Θα τα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος, παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρου και της προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου.

Ώρες λειτουργίας
Καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα, από τις 19:30 έως 24:00

Αυτό το ήξερες;

Η Π.Ο.Ε.Β., με πολυετή εμπειρία στην διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων, προαγάγει την φιλαναγνωσία και την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού για τις νέες εκδόσεις και την ελληνική βιβλιοπαραγωγή, ενώ στις εκθέσεις διαθέτει τα βιβλία σε πολύ καλές τιμές.

Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου 2020, Αγορά βιβλίου στο Ναύπλιο, Book exhibition Nafplio 2020, book offers Nafplio, promoting books in Nafplio, summer book exhibition in Nafplio

37.567157451885, 22.799774606539