BACK TO ALL

Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου – 9ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών,14 & 15 Νοεμβρίου 2015

Για  ένατη συνεχόμενη χρονιά το Ναύπλιο υποδέχεται το 9ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα  Πολεμικών Τεχνών, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Νοεμβρίου 2015, από τα αθλητικά σωματεία του Choy Lee Fut Kung-fu. Το Αγωνιστικό Πρόγραμμα του πρωταθλήματος, περιλαμβάνει κατηγορίες Taolu, semi contact, Αγωνιστική αυτοάμυνα, light Contact και kick Light.

Πρόγραμμα
Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τα αγωνίσματα Taolu, Quingda, Hard Forms, Self Defense
Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν τα αγωνίσματα Point Fighting, Light Contact, Kick Light
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Το μήνυμα
Το μήνυμα στο φετινό Παλαμήδειο  είναι «Γίνε κι εσύ Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών»! Οι εθελοντές του Συλλόγου «Δεσμοί Αίματος», σε συνεργασία με το Κέντρο Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή», θα βρίσκονται και τις δύο ημέρες του πρωταθλήματος  για να ενημερώνουν και να εγγράφουν νέους εθελοντές.

Συμμετοχή
Δεκτές συμμετοχές μέχρι 11 Νοεμβρίου 2015.
Αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 700 αθλητές από όλη την Ελλάδα, (ενδεικτικά αναφέρουμε: Κρήτη, Πάτρα, Θεσσαλονίκη Γιάννενα, Αγρίνιο Αθήνα, Σύρο, κ.α)  καθώς και σωματεία από την Ρουμανία και την Κύπρο που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή. Δύο χιλιάδες θεατές και φίλοι των μαχητικών αθλημάτων θα βρεθούν στην πόλη μας το διήμερο 14 και 15 Νοεμβρίου για το Παλαμήδειο πρωτάθλημα. Το γεγονός της συμμετοχής τόσων αθλητών, οι οποίοι  στην πλειοψηφία τους θα συνοδεύονται από τους γονείς των, θα βοηθήσει επίσης και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη πόλη μας.

Ώρα διεξαγωγής
09:30 το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις  7:00 το απόγευμα

Τόπος διεξαγωγής
Κλειστό Γυμανστήριο Ναυπλίου

Αυτό το ήξερες;
Το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα αποτελεί πλέον  θεσμό στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Γουσού Κουνγκ-Φού, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ και σε συνεργασία με τον  (ΔΟΠΠΑΤ). Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Τουρισμού και περιβάλλοντος του Δ. Ναυπλίου..

Πληροφορίες
Λαμπάδας θεόδωρος
Τ
+30 27520 21701
Μ +30 6945399968
F +30 27520 24658
E info@palamidio.gr, info@choyleefut.gr
www.palamidio.gr

Palamidio2015DN.jpg

37.5684, 22.8037