Παραλία Κυβέρι

Gallery_main_kiberinr1

Αναζητώντας  την ηρεμία, μόλις 12 χιλιόμετρα από την πόλη του Ναυπλίου φτάνεις στο μικρό ψαροχώρι του Κιβερίου.

Δυο παραλίες σε απόσταση λίγων μέτρων
Στο Κιβέρι, θα βρεις δύο παραλίες. Η  πρώτη, γνωστή και ως μεγάλη παραλία,  την συναντάς μπροστά σου κατεβαίνοντας την μεγάλη κατηφόρα. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, έχει όμως αρκετά μαγαζάκια όπου μπορείς να βρεις ότι επιθυμείς, από καφέ, χυμό, σνακ ως και φρέσκο ψάρι. Για να πας στην δεύτερη παραλία, πρέπει να φτάσεις ως τον φάρο, δεξιά από την μεγάλη παραλία. Θα βρεθείς σε μια μικρή παραλία με πέτρες, που όμως θα έχει πολύ κόσμο μιας και τα νερά της είναι βαθιά και  πολύ καθαρά.
Αν πάλι ψάχνεις ηρεμία, μπορείς να ακολουθήσεις δεξιά της μικρής παραλίας το μονοπάτι και θα βρεις μικρές αγκάλες, ίσα που να χωρούν την παρέα σου.

Πως θα πας
Ακολουθείς την παραλιακή οδό Ναυπλίου-Μύλων. Στο τέλος του δρόμου στρίβεις αριστερά στην παλιά εθνική όδο  Άργους – Τριπόλεως και μετά από ένα χιλιόμετρο ακολουθείς αριστερά τις ταμπέλες. Βέβαια υπάρχει και η άλλη λύση. Βάζεις στο GPS προορισμό Κιβέρι και ακολουθείς τις οδηγίες!

Αυτό το ήξερες;
Στην προβλήτα προς την μικρή παραλία, θα δεις πολλούς ψαράδες με καλάμια ή πετονιές. Αν είναι ένα από τα αγαπημένα σου χόμπι, τότε μην ξεχάσεις να προμηθευτείς τα απαραίτητα σύνεργα.

Tip:
Αξίζει να δοκιμάσεις φρέσκο ψαράκι στα δυο τρία μικρά ταβερνάκια που βρίσκονται στο χωριό.

map
«Επιστροφή στη Λίστα
Developed by eproductions | Design S. Grammenos