BACK TO ALL

Stefan & Laura: Ένα «γαμήλιο πάζλ» σκέτη πρόκληση

Όσο και αν ο Stefan και η Laura είχαν φανταστεί έναν ονειρεμένο γάμο, σχεδιασμένο με αισθητική και άποψη προβλέποντας μέχρι και την πιο ασήμαντη λεπτομέρεια, σίγουρα δεν φαντάζονταν ότι αυτό ήταν απόλυτα εφικτό. Κι όμως ήταν!
Ένα «γαμήλιο πάζλ» σκέτη πρόκληση, με κάθε του κομμάτι να εννοεί όσα οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν… με κάθε του κομμάτι να σε προκαλεί να το αγγίξεις με ιδιαίτερη προσοχή, να το δουλέψεις με μεθοδικότητα, αποτυπώνοντας συναισθήματα, σκέψεις, όνειρα και επιθυμίες ενός ζευγαριού, που έτσι θα έχει πάντα λόγους και κίνητρα να επιστρέψει σ’ αυτή την πόλη.

Με τις τελευταίες τάσεις διακόσμησης να εξελίσσονται μέσα από έντονες πρασινάδες, παχύφυτα, κισσούς, ορχιδέες και ποικίλων ειδών άνθη, που ανέπνεαν στον χώρο σαν να βρίσκονταν στο φυσικό τους περιβάλλον, η επιλογή γήινων χρωμάτων και υλικών, όπως κορμοί δέντρων, ξύλα σε κάθε μορφή, βάζα σε λιτές γραμμές και αμέτρητα κεριά να κυριαρχούν στο πλάνο, ήταν ιδανική για να δημιουργηθούν εικόνες που κυριολεκτικά μιλούν από μόνες τους!
Κάθε στιγμή αυτού του γάμου ιδιαίτερη, κάθε απεικόνιση υπέροχη, η πραγματικότητα του μαγική!







Φωτογραφική επιμέλεια
Yiannis Sotiropoulos
Destination Wedding Photographer

wedding, Greece, destinationweddings, Nafpliowedding
wedding, Greece, destinationweddings, Nafpliowedding, wedding planning

37.564124534866, 22.797518181973