Γιάννης & Μαρία: «Μια ιστορία αγάπης…βγαλμένη από βιβλίο»

Gallery_main_maria&giannis_wedding_in_nafplio2

Δύο ιδιαίτεροι άνθρωποι, ένα μοναδικό ζευγάρι, το ζευγάρι της καρδιάς μας, ο Γιάννης και η Μαρία έζησαν το δικό τους παραμύθι στο Ναύπλιο.


Οργάνωση Γάμου
Discover Nafplio Wedding Team
+30 27520 22100
E weddings@discovernafplio.grΔιακόσμηση: Σχεδιασμός & Υλοποίηση
Discover Nafplio Wedding Team
+30 27520 22100
E weddings@discovernafplio.grΦωτογραφική επιμέλεια
Kirill Samarits Photography
kirsamphotofraphy@gmail.com


Είπαν για εμάς
"Η οργάνωση ενός γάμου είναι για τα ζευγάρια μια διαδικασία επίπονη, χρονοβόρα και ιδιαιτέρως στρεσογόνος. Όχι για εμάς όμως! Έχοντας δίπλα μας πολύτιμο αρωγό την ομάδα του Discover Nafplio Wedding, οι μήνες της προετοιμασίας κύλησαν αβίαστα και εμείς απολαύσαμε την κάθε στιγμή! Στη δική μας περίπτωση δε, οι δυσκολίες ήταν ακόμα μεγαλύτερες δεδομένου ότι το Ναύπλιο (δυστυχώς!) δεν είναι ο μόνιμος τόπος διαμονής μας… Ωστόσο ο επαγγελματισμός και η συνέπεια τόσο της ομάδας του Discover Nafplio Wedding όσο και των συνεργατών τους, δεν άφησαν κανένα περιθώριο λάθους. Το τελικό αποτέλεσμα μας δικαίωσε απόλυτα για την επιλογή μας! Ο γάμος μας ήταν υπέροχος και χαρήκαμε κάθε στιγμή τόσο εμείς όσο και οι καλεσμένοι μας!
Νίκο, Κωνσταντίνα Α., Κωνσταντίνα Β., Ευαγγελία..σας ευχαριστούμε από καρδιάς που κάνατε ακόμα πιο όμορφη την ομορφότερη μέρα της ζωής μας! Να ξέρετε ότι από μεριάς μας η σχέση μας δεν περιορίστηκε ποτέ στο επαγγελματικό πλαίσιο που επιβάλλει η περίσταση, αλλά εξ αρχής μας εμπνεύσατε να σας αντιμετωπίσουμε ως φίλους! Ραντεβού λοιπόν την επόμενη φορά που θα βρεθούμε εμείς Ναύπλιο ή εσείς Αθήνα. Έως τότε…keep up the great work!!"

Γιάννης – Μαρία

«Επιστροφή στη Λίστα
Developed by eproductions | Design S. Grammenos