BACK TO ALL

Άγγελος & Μαρία: «Love is in the air»

Όταν η αγάπη είναι ο λόγος, που δυο άνθρωποι θέλουν να ενώσουν τις ζωές τους, τότε το ταξίδι της προετοιμασίας του γάμου δεν μπορεί παρά να είναι απολαυστικό! Ο Άγγελος και η Μαρία με μια άκρως ερωτική διάθεση οργάνωσαν αυτή την ξεχωριστή ημέρα και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να είναι λιγότερο από τέλειο, με πολλούς φίλους που συμμετείχαν ενεργά στη χαρά και με ένα γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί!

Φωτογραφική επιμέλεια
Petros Liaropoulos Photography


"Για δυο άτομα,που ο γάμος ήταν μια τρομακτική ιδέα ως προς την οργάνωση, τις διαδικασίες, τον κόσμο και όλα τα υπόλοιπα, η ομάδα του Discover Nafplio Wedding έκανε απίστευτη δουλειά! Σχεδίασαν ένα μαγευτικό event, με βάση το στυλ μας και όλες τις ιδέες που είχαμε στο μυαλό μας. Δεν προσπάθησαν ποτέ να μας μεταπείσουν για κάτι που ίσως ήταν ολίγο ανορθόδοξο για γάμο, κάτι που εμείς θεωρούμε το πιο σημαντικό.
Μας βοήθησαν πάρα πολύ να μπούμε στο κλίμα και να χαρούμε τις διαδικασίες οργάνωσης, να μας ενημερώσουν για πράγματα που εμείς δεν είχαμε καν σκεφτεί και μας καθησύχασαν στις στιγμές άγχους, που σε έναν γάμο είναι αρκετές.
Όσο για το αποτέλεσμα, οι εικόνες τα λένε όλα. Ήταν πραγματικά η καλύτερη μέρα της ζωής μας και το οφείλουμε όλο στην ομάδα Discover Nafplio Weddings.
Ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί και σε οποιοδήποτε budget και αν διαθέτετε, θα κάνουν τα πάντα για να βγει ακριβώς αυτό που θέλετε και να θυμάστε την σημαντικότερη μέρα της ζωής σας για πάντα.
Και σας ευχαριστούμε πάλι παιδιά για το όνειρο που μας δώσατε!"

Άγγελος & Μαρία
 

civil wedding, couple, love
decoration with wood, flowers, jars