BACK TO ALL

Δημήτρης & Βιβή:«Ένα ταξίδι με προορισμό την ευτυχία»

Ξεκινώντας το ταξίδι τους με προορισμό την ευτυχία, ο Δημήτρης και η Βιβή έριξαν την άγκυρα της αγάπης τους στο Ναύπλιο, επιλέγοντας έτσι το ιδανικό «λιμάνι» για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Ένα τριήμερο γαμήλιο πάρτι με αποκορύφωμα την ημέρα του γάμου τους, ήταν αρκετό για να δημιουργήσει σε φίλους και συγγενείς, εκτός από έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις, μοναδικές εντυπώσεις και εμπειρίες, αλλά και την αφορμή να ζήσουν κάτι διαφορετικό.  Αυτός άλλωστε ήταν ο στόχος της επιλογής ενός destination γάμου, να τους παρασύρουν όλους μακριά από καθετί συνηθισμένο.

Πιστή στην φιλοσοφία του ζευγαριού και η εξέλιξη της διακόσμησης. Χρώματα βασικά, όπως το μπεζ της άμμου και το λευκό σταθεροποιούν το αποτέλεσμα ανάμεσα στο navy blue, που εμφανίζεται πότε μονόχρωμο και πότε ριγέ και στις πολύχρωμες λουλουδένιες συνθέσεις. Καράβια και άγκυρες, λευκές πέτρες και στοιχεία της θάλασσας  προδιαθέτουν τους καλεσμένους  να γίνουν συνεπιβάτες σε αυτό το μαγικό ταξίδι ζωής του Δημήτρη και της Βιβής.

Οργάνωση Γάμου
Discover Nafplio Wedding Team
+30 27520 22100
E weddings@discovernafplio.gr

Διακόσμηση: Σχεδιασμός & Υλοποίηση
Discover Nafplio Wedding Team
+30 27520 22100
E weddings@discovernafplio.gr


 

"Το καλυτερο ταξιδι μας εφτασε στο τελος του...Σας ευχαριστω ολους για τις θερμες ευχες σας....ευχομαι τα καλυτερα για ολους...Ευχαριστω οσους μας τιμησαν με την παρουσια τους...κ ενα τεραστιο ευχαριστω στην ομάδα του Discover Nafplio Weddings για την εξαιρετικη διοργανωση της ομορφοτερης στιγμης της ζωης μας!!!! "

Βιβή & Δημήτρης

nafplio, wedding, civil, couple, Ναύπλιο, Γάμος στο Ναύπλιο, Discover Nafplio Weddings
nafplio, wedding, civil, couple, Ναύπλιο, Γάμος στο Ναύπλιο, Discover Nafplio Weddings