BACK TO ALL

Kαλειδοσκόπιο - «Ο μικρός πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη», 16 Μαρτίου 2014

Το ταξίδι στον δρόμο της αναζήτησης συνεχίζεται. Μετά τα Χανιά, ο μικρός πρίγκιπας συναντά τους ήρωες του Νίκου Καζαντζάκη στο Ναύπλιο. Η παρουσίαση της νουβέλας του συγγραφέα Χρήστου Τσαντή «O μικρός πρίγκιπας συναντά τον κύριο Καζαντζάκη στο δρόμο της αναζήτησης» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, στον χώρο έκφρασης, δημιουργίας και αυτογνωσίας, «Με ένα καλειδοσκόπιο».

Η παρουσίαση
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: Όλγα Γεωργαντέα, Ελπίδα Κομιανού, Σοφία Γριββάκη και ο συγγραφέας.
Θα ακολουθήσει αυτοσχέδια δράση με τίτλο «κρατώντας την ουσία της συνάντησης», με συντονίστρια την ψυχολόγο, ψυχοδραματίστρια Δανάη Χορομίδου.

Ώρα Έναρξης
19:30

Είσοδος
Ελεύθερη

Αυτό το ήξερες;
Η παρουσίαση στο Ναύπλιο πραγματοποιείται μία εβδομάδα μετά τις εκδηλώσεις και το βιωματικό σεμινάριο που διοργάνωσαν στα Χανιά η Περιφέρεια Κρήτης, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, το παρατηρητήριο πρόληψης της σχολικής βίας και η Διεθνής Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη.
Θέατρο μέσα στο θέατρο χαρακτηρίστηκε το βιβλίο από την έγκριτη εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα». Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται ότι το βιβλίο του Χρήστου Τσαντή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως, αποτελεί «μια πρωτότυπη, ξεχωριστή συγγραφική δουλειά που αγκαλιάζει δυο από τις μεγαλύτερες μορφές της παγκόσμιας λογοτεχνίας».
Από τις Διευθύνσεις ΠΕ και ΔΕ Χανίων προτάθηκε το βιβλίο για αξιοποίηση σε σχολικές δραστηριότητες, καθώς και από δραματοθεραπευτές ως εργαλείο για βιωματικές δράσεις.

Καλειδοσκόπιο
Χώρος έκφρασης, δημιουργίας και αυτογνωσίας
Μεσολλογίου 13, 21100, Ναύπλιο
Τ +30 27520 21355

Kazatzakis670N1.jpg