Γιορτάζουμε την Ευρώπη στο Ναύπλιο - Πλατεία Δημαρχείου, 19 Μαΐου 2018

Gallery_main_eu&me19.05.2018

Η Ευρώπη γιορτάζει στο Ναύπλιο, στην Πλατεία Δημαρχείου, το Σάββατο 19 Μαΐου 2018! Στο Πώς συμβάλλει η Ε.Ε. στη βελτίωση της ζωής μας; Ποιο ρόλο παίζει στην καθημερινότητα και στην πραγματοποίηση των ονείρων μας;

Τι θα ήταν αδύνατον χωρίς αυτήν;επίκεντρο αυτής της μεγάλης γιορτής, θα είναι η νέα ταινία μικρού μήκους του γνωστού Έλληνα Σκηνοθέτη Γιώργου Ζώη (Yorgos Zois) με τίτλο “Party Animal”. Στην ταινία ο Alex, ένας 25άχρονος νεαρός γεμάτος ενέργεια, συνειδητοποιεί ότι δεν είναι απαραίτητο να θυσιάσει το αγαπημένο του χόμπι, τον χορό, στον βωμό μιας βαρετής δουλειάς! Αντίθετα, με την υποστήριξη της ΕΕ, μπορεί να το κάνει επάγγελμα!

Εκτός από τον Γιώργο Ζώη, στη γιορτή θα συμμετάσχει και ο Ευτύχης Μπλέτσας (Ευτύχης Μπλέτσας), που θα μας διηγηθεί ιστορίες από τα ταξίδια του στην Ευρώπη. Μαζί του θα μοιραστούμε κι εμείς τις δικές μας εμπειρίες - και όλα εκείνα τα όνειρα που δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα αν δεν ήμασταν ευρωπαίοι πολίτες.

Δεν σταματάμε όμως εκεί! Παρέα με το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας, τοπικές σχολές χορού και το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα ακούσουμε μουσική, θα χορέψουμε και θα αυτοσχεδιάσουμε. Παράλληλα, θα γνωρίσουμε κουλτούρες άλλων ευρωπαϊκών χωρών, θα πιούμε δροσερά smoothies και θα βγάλουμε φωτογραφίες στο photobooth του #EUandME, για να θυμόμαστε πάντα αυτή τη γιορτή της Ευρώπης!


Ώρα έναρξης
20:00 έως 22:30

Είσοδος
Ελεύθερη

«Επιστροφή στη Λίστα
Developed by eproductions | Design S. Grammenos