BACK TO ALL

Λιμάνι - 4ο Mediterranean Yacht Show, 29 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2017

Από τις 29 Απριλίου 2017 έως τις 2 Μαΐου 2017 το Ναύπλιο φιλοξενεί για τέταρτη συνεχή χρονιά, την ετήσια έκθεση Mediterranean Yacht Show που διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού.
Μοναδικά yachts μαζί με το πλήρωμά τους θα «στοιχιστούν» σε μία έκθεση του crème de la crème yachting κόσμου της Μεσογείου. Όσοι θα παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα happenings, πάρτι αλλά και επίσκεψη on board στα yachts!
Η τέταρτη διοργάνωση έρχεται να εδραιώσει την έκθεση, μια γιορτή με διεθνή προσανατολισμό για τους επαγγελματίες της μίσθωσης σκαφών στην Ελλάδα, επισημαίνοντας τη σημασία του συγκεκριμένου κλάδου για την τοπική οικονομία.

Αυτό το ήξερες;
Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα γεγονότα του Mediterranean Yacht Show είναι ο διάσημος διαγωνισμός των Chef, στον οποίο η εμπειρία και η ικανότητα μερικών από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας δοκιμάζονται από μια ομάδα κριτών με υψηλές προδιαγραφές και διεθνή αναγνώριση.
Στην κριτική επιτροπή ανάδειξης του καλύτερου πιάτου θα συμμετέχουν οι βραβευμένοι με αστέρι Michelin Έκτορας Μποτρίνι και Λευτέρης Λαζάρου αλλά και ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου 3SIXTY Grill Dining | Wine Bar Περικλής Μπελίτσος.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Yachtshow2016O2.jpg
Yachtshow2016O1.jpg

37.5677, 22.7989