BACK TO ALL

Ναυτική Ναυπλιάδα, 27 Αυγούστου 2016

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" και ο Σύλλογος των Απανταχού Ναυπλιέων "Ο Ναύπλιος" παρουσιάζουν τη Ναυτική Ναυπλιάδα 2016.

Πρόγραμμα
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το πρωινό του Σαββάτου 27 Αυγούστου με αγώνες υδατοσφαίρισης στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου και θα συνεχίσουν το απόγευμα της ίδιας ημέρας με την Φιλαρμονική του Δήμου Ναυπλίου, το χορευτικό συγκρότημα των φίλων του Π.Λ.Ι. και τους "Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος".
Θα ακολουθήσει ρίψη στεφάνου προς τιμή του "αφανούς ναύτη" στον χώρο του "Π" στο λιμάνι, ενώ οι "Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος" θα συνοδεύσουν μελωδικά την "βαρκαρόλα", που θα γίνει υπό το σεληνόφως με ολόφωτα τα σκάφη των αλιέων. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ρίψη πυροτεχνημάτων.
Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές και χορηγοί ο Δήμος Ναυπλίου και η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, ενώ συμμετέχουν η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου, ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου και οι Σύλλογοι Ερασιτεχνών και Επαγγελματιών Αλιέων της πόλης μας.

-11.30' Αγώνες υδατοσφαίρισης και κολύμβησης στον Ν.Ο. Ναυπλίου
-20.00' Τμηματική αναχώρηση από την πλατεία Τριών Ναυάρχων της Φιλαρμονικής Δήμου Ναυπλίου, των "Τραγουδιστάδων τση Ζάκυνθος" και του Χορευτικού συγκροτήματος των φίλων του Π.Λ.Ι.
-20.30' Ομιλίες, ρίψη στεφάνου
-21.00' Χοροί από τους φίλους του Π.Λ.Ι.
-21.40' ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ
-22.30' Ρίψη πυροτεχνημάτων
-22.45' Λήξη εκδηλώσεων

Αυτό το ήξερες;
Οι δημότες και οι επισκέπτες θα ζήσουν μέρος της αναβίωσης της πάλαι ποτέ ΄΄Ναυτικής Εβδομάδας΄΄ προς τιμήν του ζωοποιού στοιχείου της θάλασσας και των ανθρώπων που εργάζονται γι αυτήν.

Nafpliada_2016.jpg