BACK TO ALL

Έκθεση ζωγραφικής - Μαρκέλλα Καπογιάννη

Την τρίτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Μαρκέλλας Καπογιάννη φιλοξενεί το θέατρο «Τριανόν», στην πλατεία Συντάγματος. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Λίγα λόγια για την έκθεση
Η έκθεση περιλαμβάνει 62 έργα, στα οποία, με κύριο εργαλείο τα χρώματα το φως και τις σκιές, εικόνες της φύσης και ανθρώπινες φιγούρες αποδίδονται αφαιρετικά και με ρομαντική διάθεση. Μέσα από την ονειρική προσέγγιση των μορφών και της φύσης, αναζητούν την απλή και ευαίσθητη πλευρά της ψυχής, χρησιμοποιώντας ως κύριο μέσο έκφρασης τη λιτότητα των γραμμών και τη δύναμη των χρωμάτων.
Τα έργα βασίζονται σε μια ποικιλία τεχνικών και υλικών με κυριότερα από αυτά το κάρβουνο, το παστέλ, το λάδι και το γύψο, δουλεμένα πάνω σε ξύλο, καμβά και χαρτόνι.

Αυτό το ήξερες;
Η Μαρκέλλα Καπογιάννη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από το 1999 ζει και εργάζεται στο Ναύπλιο. Έχει σπουδάσει παιδαγωγικά στο Αθηναϊκό Κέντρο Παιδαγωγικών Σπουδών, Ευρωπαϊκό πολιτισμό στη σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ανοιχτού Πανεπιστημίου και χρωματοθεραπεία ως σύμβουλος στο σύστημα  Αura–Soma, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και μαθήματα εικαστικής.

Διάρκεια έκθεσης
8 -16 Σεπτεμβρίου 2012

Ώρες λειτουργίας
11.00-14.00 & 19.00-23.00

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες
+30 6944966242

MarkellaN2.jpg
MarkellaN1.jpg
MarkellaN3.jpg